Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Granule KP2

Autor catfis
Návštěvník
#1 | Zasláno: 4 Zář 2006 17:51 
Ahoj, Prosim vás nevíte někdo kde by se dali sehnat granule pro kapry KP2?Popřípadě nějaký odkaz na prodejce nebo výrobce?Předem děkuji za odpověď!

Autor catfish
Člen
#2 | Zasláno: 4 Zář 2006 17:52 | Změnil(a): catfish 
catfish

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 4 Zář 2006 22:28 
Tak jsem chvilku googlil, ale nic pořádnýho jsem nenašel. Výrobce už vůbec ne. Já tyhle granule ale taky kupuju. Když k nim přidám řepku a spařím to vařící vodou, tak je z toho po rozmíchání parádní směs do krmítka, která je fakt účinná. Lze s tím ale krmit i samostatně, ale přitahuje to hodně bílé ryby. Já je kupuji asi za 7 Kč/kg tady u nás. Jeden chlap tady má prodejnu, kde prodává spoustu krmiv. Jinak alternativou jsou např. kachní granule, které stojí taky 7 nebo 8 Kč.

Asi bude nejlepší, když se někde zeptáš v obchodě s krmením. Teď mě napadá, možná by třeba věděli v nějakém Zverimexu. Taky jsem slyšel o nějakých granulích pro KOI kapry, kteří se chovají v akváriu, ale nevím. Jestli se můžu zeptat, na co ty granule potřebuješ?

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 5 Zář 2006 09:42 
Fit
Dik moc za odpověď!Zkusim se zeptat!
No potřebuju je jako základ směsi do krmítka a taky na vnadění!Vim že sem je jednou měl a dobře fungovali, ale teď je nemůžu nikde sehnat!

Autor catfish
Člen
#5 | Zasláno: 5 Zář 2006 09:43 
Fit
Promiň že sem to poslal jako anonym, ale zapoměl sem se přihlásit!

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 5 Zář 2006 15:12 | Změnil(a): Fit 
catfish: Nemáš zač...

Jak už jsem psal, já ty granule v požadovaném množství nasypu do kbelíku, přidám řepkové semínko a zaliju vařící vodou z varné konvice. Chvíli počkám až to změkne a potom to rozmíchám. Vznikne z toho opravdu parádní krmítková směs, která obsahuje spoustu důležitých látek. Mě se to osvědčilo více než kupované směsi. Všem ty granule doporučuji.

Autor catfish
Člen
#7 | Zasláno: 5 Zář 2006 16:56 
Fit
Můžu se,ještě zeptat, jak píšeš že prodává jeden chlap u vás,moh bych vědět kde to je?Kdybych je nesehnal někde jinde, že bych si tam zajel?

Autor Fit
Administrátor
#8 | Zasláno: 5 Zář 2006 19:37 
V Lukách nad Jihlavou (asi 13 km od Jihlavy). Ty pro kapry má jak kdy, kachní má skoro pořád. Většinou si je beru tak 10 kg - vždycky mi odsype z pytle. Pokud by jsi sem jel, tak mi napiš a já ti pošlu přesnou polohu přes mapy na netu.

Autor catfish
Člen
#9 | Zasláno: 5 Zář 2006 20:37 
Fit
OK, jestli tam budu mít cestu,tak se určitě ozvu!Ještě jednou díky!

Autor NONAME
Návštěvník
#10 | Zasláno: 25 Říj 2006 21:13 
KP2 koupíš ve Strakonicích v ZZN

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Granule KP2
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑