Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

vyroba pelet

Autor doctor1
Návštěvník
#1 | Zasláno: 21 Lis 2006 14:03 
poslite sem rozne recepty na ich vyrobu nech si mozeme povymienat skusenosti...

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 21 Lis 2006 14:56 
Docela pěkný článek o výrobě pelet je zde: Domácí výroba pelet. Já jsem je ještě vyrábět po domácku nezkoušel, tak nevím.

PS: Pokud by náhodou někdo měl zkušenosti s výrobou a chtělo se mu sesmolit nějaký článek sem na web, tak bych byl moc rád...

Autor doctor1
Návštěvník
#3 | Zasláno: 21 Lis 2006 15:38 
my robime doma s otcom kadečo, mam štastie že je lekar a do zmesí pridávame rozne koncentraty, vitaminy , aminokyseliny
bud rok od jary na našom mieste ideme na uplne novy system, na kolko zostavam tento rok doma
pelety si budeme robit vlastne na dvoch bazach
prva arasidy a vtaci zob + komplex
druha konope a zivočíšne mučky
robime ich sposobom ako asi poznate, narezanými striekačkami na lov a nasekane valčeky na krmenie...
teším sa na buduci rok , že sa budeme moc» viacej podeli» o všetky novinky, lebo teraz sme asi vacsina skoncili

Autor petronelli
Návštěvník
#4 | Zasláno: 18 Pro 2006 16:50 
Základ je vždy správný recept, aby se dodržela určitá doba rozpadu, protože některé pelety se od bolies liší opravdu málo. Doba rozpadu je třeba týden a to má i spousta kupovaného bolies. Samozřejmě, že nikdo nechce, aby pelety leželi po celou dobu výpravy ve vodě a nic se snimi nedělo, ale někdy je obrovský rozdíl, jestli se peleta rozpadne za 2 hod., nebo za 4. Dá se díky tomuto předložit pelety ve správný čas, pro ty správné kapry a né pro kapří juniory. Umím vyrobit pelety srůznou dobou rozpadu při zachování stejných složek v každé peletě, jen poměry se liší. Prosím nechtějte po mě recept. Slibuji, že příště nějaký běžný dodám, ale tyto vychytávky si nechám pro sebe.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 18 Pro 2006 20:25 
petronelli:

Hm, to by bylo skvělé téma na článek, ale je mi jasné, že s tím asi nemůžu počítat :-)...

Autor Vasha.
Návštěvník
#6 | Zasláno: 26 Bře 2007 18:17 
Zdaravim chtělbych poprosit jestli bymi někdo neposlal recept na pelety na email rychloman@seznam.cz

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 27 Bře 2007 09:27 
Sice to nepatří k tomuto tématu ale-VY PANI RYBARI !!!!! Proč při známkování rybářských fotek jsou známky za 5 !!!! Je to o závisti nad fotkou a rybou nebo čím???? stydte se co tak známkujete. Nikdo si nezaslouží takové známky. čau

Autor Fit
Administrátor
#8 | Zasláno: 27 Bře 2007 14:09 
Anonymní:

Ahoj,
taky jsem si toho všiml a přijde mi to divné. Zřejmě někteří rybáři opravdu závidí..., mohl bych známkování klidně odstranit, ale nevím jestli to mám dělat. V některých případech se to třeba dá i pochopit (když je třeba s rybou špatně zacházeno a je to vidět na fotce), ale často mají špatnou průměrnou známku i ty pěkné fotky...

Autor pajjk
Návštěvník
#9 | Zasláno: 6 Říj 2007 16:39 
s virobou pelet nemam skusenosti ale kdo mam tak at pisne nejakej nejednodussi recept pelet ale i bolies na pajjk@seznam.cz

predem dekuji

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 vyroba pelet
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑