Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Jaké boilís ?

Autor k-70
Návštěvník
#1 | Zasláno: 2 Pro 2006 19:56 
Ahoj kapraři. Jakému boilísu dáváte přednost Carp servisu od Václavíka, Sportkarpu nebo Tandem Baits (Impact) ?

Autor Frostty
Člen
#2 | Zasláno: 2 Pro 2006 19:58 
No..po pravdě si dělám svoje:))

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 2 Pro 2006 20:52 
Žádnému! Ani od jiných výrobců - to už bych jim musel "stát u rukou" a dívat se, co do toho dávají - pak bych jim teprve začal věřit a utrácel prachy za jejich výrobky :-D
Jinak si vymýšlím svoje! Těm dávám největší přednost!

Autor Frostty
Člen
#4 | Zasláno: 3 Pro 2006 09:47 
K-70: z toho plyne...hotovky jsou na draka, udělej si svoje;)

Autor z3nzZ6
Návštěvník
#5 | Zasláno: 3 Pro 2006 21:20 
Už nějakou dobu si delám své boilie. Jak říká Basnak. Co je doma to se počítá. Produkty od M.Kučery .Tento rok jsem to zvládl jen 3-krát. Nebyl vubec čas:

Autor petronelli
Návštěvník
#6 | Zasláno: 18 Pro 2006 16:41 
Dělám si svoje a jsem naprosto spokojen, ale někdy není čas a musím sáhnout do peněženky a nějaké to kilo koupit. Ještě jsem kupované nenašel lepší než svoje, ale kupované je dobré, pokud zvolím vlastní partikl a vlastní směsy, pak dokážu v naprosté většině donutit kapra k záběru. Vycházek od vody, kdy jsem nechyt ani jednoho kapra je tak 3-5 do roka.

Autor Lukas
Návštěvník
#7 | Zasláno: 3 Čvn 2007 10:48 
Prosim mohli byste mi nekdo napsat nejaky recept na boilis,jednou jse si ho delas podle knihy a vyskousel jsem v kybliku jak dlouho bude drzet a on se po 5 min. rozpadl.

Autor basnak
Člen
#8 | Zasláno: 4 Čvn 2007 13:28 
Lukas
Neztrácej neději, třeba jsi vymyslel nový výrobek rychlo rozpadající se pelety ;-) !!! Ale podle knihy by to mělo fungovat, nemyslíš??? Nezapomněl jsi tam přidat pojivo, které ti celou strukturu těsta drží při sobě??? Myslím tím vyjíčka, nebo něco jiného???
Zkus si udělat těsto jak kdyby jsi šel chytat rybičky a přidej akorát tam "co dům dá" a vajíčko - povař to a máš to ;-) !!! Pro začátečníky jsou na netu "těžké" recepty na prachy a názvy výrobků, ve kterých se absolutně nevyznají - protože každý se chce prezentovat něčím novým, tak tomu dávají takové názvy, že by se z nich někdo mohl i pousmát! :-D :-D

Autor Rocco
Návštěvník
#9 | Zasláno: 11 Srp 2007 13:30 
Ja davam Prednost Tandem Baits teraz som akurat chytil 71 cm kapra asi 7kg mal na prichut ryba

Autor fufo2
Návštěvník
#10 | Zasláno: 12 Srp 2007 02:46 
LUKAS..Ja mám jeden recept lacný a mne funguje po celý rok.Nechtám na to velké kapre priemer tak5-6kg ale u nás na štrkovisku zaberá rychlo aj pri zakladaní nového miesta funguje už na 2-3 den a to krmým le tým vecšinou na plytčiny kde to kontrolujem či to žerú a žerú!SUCHÁ ZMES: 500g struhanky,200g krupice,100-150g rybacej múčky(klasickej),100-150g suš. mlieka(najl.sunar,beba atd).vtači zob(pomletý)100g max250g lebo budú plávat,50g mak, suš. gamarusy tak asi 2 pl. lyžice. OSTATNÉ PRÍSADY:10-12 vajec,aroma aku chceš ja používam najviac jahodu 5 ml,dip jahoda hocijaký50-70ml podla vone, to si už určíš sám.,praš.farbu akú chceš ale na žlto sa farbia tažko aspon mne,umelé sladidlo tekuté je najlepšie,ja ich robím dost sladké.používal som aj kryš.cukor ale to musíš dat 100-150g a potom je problém že sa lepia.,olej jedlý aj olivový50-70ml,... POSTUP:Suchú zmes zmiešaš zvlášt všetko dokopy.OSTATNE tak isto dokopy rozšlaháš metličkou.POtom do zmesi vajec postupne nasypeš suchú zmes a zamiesiš cesto.Ak ho mám moc husté tak pridám trochu vody, potom to nechaj postat tak 10-30 min.a znova to poriadne premies ono sa to začne pekne spájat.ak ti to medzi tým zasa zhustne tak to zried vodou a ja ešte dávam aj trochu oleja nato prídeš sám.No apotom spravíš gulky a ja ich robím na pare vo fritéze 18mm-3min.TAK NECH SA TI DARI a ak sa ti to podarí tak napíš.PETROV ZDAR.

Autor ogon123
Návštěvník
#11 | Zasláno: 22 Srp 2007 13:27 
zdarec. jestli se chces kaprarinou zabyvat delsi dobu (myslim tim nekolik let az dozivotne tak jak ja:)) tak si zacni vyrabet bobky sam protoze chytani na opravdu kvalitni hotovky ( ty na ktery se chytaji ryby:))stoji nehoraznej peniz a stejne vysledek nikdy nebude takovej jako u cerstvyho boili delanyho doma, á recepty? staci si jenom koupit nakou hotovou smes treba od mikbaits. solar.jet fishatd.. do toho staci supnout 8-10 vajicek aminokamplex a mas kvalitnejsi boili nez vetsina hotovek.. jinak z tech tri sem jednou nachytal pri mých zacatcich na sportcarp:) pokud si stejne chces koupit naky hotovy boili tak urcite sahni spis do mrazaku nez do pultu pro konzervovane boili!

Autor ondra
Návštěvník
#12 | Zasláno: 14 Bře 2008 13:15 
ahoj kaprari mam dotaz bojím se kdyz si dělám svoje boilies a vedle mně chytá tata s kupovaným tak že nic nechytnu plotože on má ploste kvalitnejší smes a můžu vnadit jak chci poradte predem dekuji

Autor EDA
Návštěvník
#13 | Zasláno: 29 Čvn 2008 17:13 
NEKDY TO MUZE BYT PRAVE NAOPAK. TA KVALITNEJSI MUZE SKLAMAT A TA TVOJE BUDE USPESNA V
CHCE TO SKOUSET AS PRIJDES NA TU SPRAVNOU SMES CAU.

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Jaké boilís ?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑