Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Boilís na zimu a jaro

Autor k-70
Návštěvník
#1 | Zasláno: 21 Led 2007 17:13 
Ahoj kapraři. Chtěl bych poradit jaká příchut boilís je v zimě a na jaře dobrá. A taky jaký směsi by ste dali přednost. (co by měla obsahovat atd....) Předem dík za odpověd

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 21 Led 2007 17:28 | Změnil(a): Fit 
Ahoj,
přímo příchu» ti asi neporadím, myslím že to zase tolik nehraje roli. To si musí každý vyzkoušet sám. Na jaře docela ujde jahoda (ale i v ostatních měsících). Jinak přednost bych dal určitě co nejvíce měkkému boiliesu. Třeba i tomu, které ještě není po uvaření úplně usušené. Nebo chytat jenom na neuvařenou směs (to je velice účinné). Podle mého názoru je pro toto období také vhodné boilies na bázi ptačího zobu, které má hrubší strukturu těsta a díky tomu se rychleji uvolňují látky z boiliesu i ve studené vodě. Dále není vhodné používat esence na bázi glycerolu, ale raději ethylalkoholu. Glycerol se totiž nerozpouští ve studené vodě.

Autor k-70
Návštěvník
#3 | Zasláno: 21 Led 2007 19:43 
Fit dík za radu no to těsto asi vyhraje. zkusím kiwi a ananas ted v lednu a na jaře asi jahodu a smetanu. Ale ještě rozhoduju mezi tou směsí no uvidíme co nám poradí v obchodě : ))) a asi z těch vůní co sem si vybral udělám i rohlíkový boilís to by taky mohlo bejt úspěšný

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 21 Led 2007 22:34 
k-70:

Jo, myslím, že uděláš dobře. Teď to určitě nebude snadný ještě. Chce to najít místa, kde se kapři opravdu vyskytují a tam jim předložit krmení. To rohlíkový boilies je určitě taky dobrou volbou na chladnou vodu.

Každopádně přeju hodně úspěchu! Já jsem se zatím odhodlal jenom na běličky s plavačkou (a jdou....:-), už se na kapry nemůžu dočkat...

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 23 Led 2007 20:07 
Fit no jo já sem byl taky jen na ploticích a cejnech a přemejšlel jsem nad strategií. ale asi mi to je k prdu když začíná ted mrznout

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 23 Led 2007 21:31 
Anonymní:

Hm, chce to zase počkat, až to trochu povolí. Pokud člověk najde dobré místo, tak se dá zachytat pěkně. Ale stejně už se těším na kapry...

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Boilís na zimu a jaro
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑