Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

50/50

Autor Jéža
Návštěvník
#1 | Zasláno: 23 Led 2007 19:40 
Chtěl bych se zeptat a zároveň poradit, jestli náhodou někdo z vás nemá zkušenost ze směsí 50/50 atrakt od JET FISH.Zvažuji že bych si jikoupil a přidal do ní oil atrakt sladké koření nevím jestli to je dobrá kombinace.Pokud by jste by jste měli ňějaké recepty které jsou funkční vůbec by mi to nevadilo.Dík všem

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 25 Led 2007 20:55 
Jo jasně! Tato směs je jedna z nejlevnějších a jedna z nejuniverzálnějších ! Nevím jestli máš katalog od Těšínského, kde popisuje všechny výrobky co dodává na trh! Ale tak aspoň ti popíšu co to je zač. Obsahuje směs uhlohydrátů, proteinů, vitamínů a minerálů - tak to aspoň Těšínský udává ve svém katalogu! Což já nemám šanci si to ověřit! Ale jediné co dokážu vypozorovat je to, že rychle rozpouští své složky do oklí a tím je vhodná na krátkodobé výpravy, kdy potřebuješ okamžitou účinnost nástrahy!
Já si tuto směs velmi dost často kupuji, pač mi tvoří většinou základ do které si pak přidávám složky, aby vytvářely přesně prvek, který chci docílit pro určité období! (jaro, léto, podzim)! To je na ní dobré, že ti tato směs neubírá na fantazii a děláš si boilie, jakéhokoliv druhu!
I když je to celkem drahá záležitost, tak aminokomplex ti usnadní práci - tak že můžeš klidně dělat kolik chceš druhů boilie!

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 50/50
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑