Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Jakou zkušenost máte s kukuřicí na jaře?

Autor knak
Návštěvník
#1 | Zasláno: 7 Bře 2007 09:54 
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s chytáním na kukuřici takhle zjara? Já jí používám hlavně ke konci léta a po celý podzim, ale na jaře jsem ji ještě neprubnul.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 7 Bře 2007 10:24 
knak:

Ahoj,
na kukuřici jsem nachytal na jaře už mnohokrát. V úplně brzkém jaru chytám na měkkou (sladkou) kukuřici z plechovky. Nachytal jsem tak kapry i v březnu, normálně s krmítkem a ve směsi vmíchané zrnka. Dneska odpoledne se na ně chystám, jdu zkusit kapry na řeku, takže se jdu nachystat :-)...

Autor novas32
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Bře 2007 14:42 
Fit
zdarek, pak te mam potkat na chatu, kdyz si nekde lebedis u vody :-) ty se mas, ja sedim v rachote :-( preju pekne zazitky

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 7 Bře 2007 18:37 
zdarek, pak te mam potkat na chatu, kdyz si nekde lebedis u vody :-) ty se mas, ja sedim v rachote :-( preju pekne zazitky

:-), zase tolik si neužívám, protože dneska to byl první den v tomhle tejdnu, co jsem neměl trénink, takže jsem mohl vyrazit na ryby. Počasí bylo hodně pěkný, ale žádnýho kapra jsem neulovil. Byl ještě velký proud, takže jsem mohl házet jenom kousek od břehu a kaprům se vůbec nechtělo. Občas do toho drbali cejni nebo bělice, ale to je tak všechno. Lepší než na řece to teď bude na stojácích. Snad se mi povede ještě někam zajet...

Autor knak
Návštěvník
#5 | Zasláno: 8 Bře 2007 08:30 
Fit
Já byl u vody včera, ale nemel jse ani ten drb od cejna. No nic, ale bylo tam krásně tak jsem si aspoň odpočinul. Jestli se trochu povede víkend tak půjdu znova.

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 9 Bře 2007 18:42 
tak já nevím jak vám pánové, ale tak byl jsem se podívat kolem vody a chvilku jsem pobyl u rybáře s feedrem a tomu to s návazcem 12mm bralo docela hodně! Ale tak asi záleží jakým způsobem chytáte no! To se časem poddá ;-)

Autor Fit
Administrátor
#7 | Zasláno: 10 Bře 2007 17:17 
basnak:

Ale jo, tak to je v poho. Dneska jsem byl taky na dvě hoďky s plavačkou a chytilil jsem asi 20 plotiček na červíka. Jde o to, že jsem minule šel přímo na kapry, takže jsem měl podle toho i nástrahy. Navíc byl fakt proud a chytalo se špatně... Teď už se to ale bude určitě lepšit...:-)

Autor K-70
Návštěvník
#8 | Zasláno: 11 Bře 2007 11:06 
Já kukuřici používal minulej rok v kombinaci s bílým červem na plavačku a supr
Byla to nakládaná z obchodu Bonbuel. Malej háček a jdou sice jen malý tak do těch 60cm, ale na plavačku supr

Autor franta
Návštěvník
#9 | Zasláno: 29 Čvc 2008 13:44 
ja na kukuřici chytam převažně v tuto obdobý chytil sem kapra 93cm

Autor franta
Návštěvník
#10 | Zasláno: 29 Čvc 2008 13:47 
hale chlapy davate kukuřici taky na vlas pod haček jako boilies

Autor Fit
Administrátor
#11 | Zasláno: 29 Čvc 2008 16:42 
franta:

Samozřejmě, že ano, jinak ani nechytám.

PS: Možná by stálo zamyslet se nad tvojí gramatikou, a to dříve než pošleš zprávu:-)

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Jakou zkušenost máte s kukuřicí na jaře?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑