Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Co Boilie od Aleše Václavíka

Autor samcarp
Návštěvník
#1 | Zasláno: 29 Bře 2007 18:44 
Máte někdo vyzkoušené boilie od Václavíka.Chci si te» objednat jeho boilie Robin Red borůvka a mléčný banán v nekonzervované podobě a nemam s nim žádné zkušenosti.Jestli mi někdo poradí budu vděčný.Čau samcarp

Autor bart
Návštěvník
#2 | Zasláno: 1 Dub 2007 21:38 
Měl jsem od něho kaviár,višeň na základu ptačí zob a smetanu.Co se týče kaviáru pro mě je to č.1 višeň taky akorát se mi zdá že už není na bázi pt.zobu a smetana mě zklamala ale nezavrhuji tuto vůni někde jinde někdy jindy kdo ví.Dle mě neuděláš chybu když do toho půjdeš.Kvalita za dobrý peníz.

Autor samcarp
Návštěvník
#3 | Zasláno: 2 Dub 2007 19:36 
Díky za radu asi to zkusim.Čus

Autor monty
Návštěvník
#4 | Zasláno: 30 Čvc 2007 14:00 
ja sem mel od nej mrtviho koryse chytali sme na neju na laby a byl to hukot jak svina mrte zaberu a paradni ryby

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 30 Čvc 2007 14:36 
Taky jsem letos chytal na boilies od pana Václavíka. Jednoznačně nejlepší boilie bylo Sardinka-losos. Jinak na mrtvého korýše jsme chytili také několik kaprů.

Mimo jiné se mi také osvědčila příchu» borůvka robin red. Jediná jahoda trochu zaostávala, ale to mohlo být revírem...

Pan Václavík vyrábí určitě výborné boilies, za sebe ho doporučuji...

Autor alda1
Návštěvník
#6 | Zasláno: 13 Srp 2007 20:00 
No tento vikend jsme chytali na soukromem reviru www.lihovarskyrybnik.ic.cz Chytali jsme na boilie od Pana Vaclavika. a slo to vyborne. Chytali jsme na 20mm orech,strench, kaviar. Nachytano 5kapru 3x70cm 1x75 1x85cm/13kg Ten velky prisel na kaviar v 10hod .Jinak orech 2x strench 2x a take 2amuri 62, 65.......

Autor Blizzard
Návštěvník
#7 | Zasláno: 6 Říj 2007 14:12 
zdravím chlapy mám prosbičku.....chytal jste někdo na rybníku Velký přerov v Černožicích???neměli by jste radu na příchu» Boilie??

Autor qantum william
Návštěvník
#8 | Zasláno: 14 Led 2008 19:54 
Zkoušel jsem Losos sardinka a vcelku to chytalo sice jsem nepolapil žádného obra, ale to spíš bylo mno než samotným boiliem. Každopádně jsem na to lapl 65 nej.

Autor k-70
Návštěvník
#9 | Zasláno: 15 Led 2008 20:49 
Já si boilí vařím doma z výrobků pana Václavíka. Pokud tu borůvku chceš na jaro, taky by bylo dobré ji obohatit o pepř. Aspon já s tím mám dobré zkušenosti. Jinak další jarní typ je kaviár red. Slyšel jsem že na jaře funguje i losos- sardinka, ale s tím ještě nemám zkušenosti. Jinak stojí za zmínku ananas, kombinace jahody a borůvky, scopex atd.

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 16 Led 2008 14:20 
k-70:

Prichut losos-sardinka funguje i na jare, nachytal jsem na tyto kulicky nekolik kapru, bylo to myslim v kvetnu. Podle me zrovna toto boilie funguje celorocne.

Autor Dudla
Návštěvník
#11 | Zasláno: 10 Úno 2008 17:04 
My už jsme letos s carp team na rybach byli na soukromé vodě a losos sardinka uplná špička na to že jsme byli 20 ledna jsme chytili za dva dny 6 kaprů a s toho jednoho 12kg takže supr

Autor marek
Návštěvník
#12 | Zasláno: 24 Úno 2008 09:42 
ja sem byl minulej vikend na kaprech chytsem jednoho zato mel 16kg na oliheň

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Co Boilie od Aleše Václavíka
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑