Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Zkoušeli jste někdo boilie od Mikbaits??

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor samcarp
Návštěvník
#1 | Zasláno: 25 Dub 2007 22:51 
Máte s tím někdo zkušenosti??

Autor IvoH
Návštěvník
#2 | Zasláno: 25 Dub 2007 22:59 
Letos zjara jsem skoušel chytací peletu Patentkovou,kombinovanou s turbopatentkou vnadící směsí od Mikbaitse.Přidal jsem i posilovač zesílenou patentku jako dip.Celkem solidní úspěch.Ještě se zeptám kámoše,který byl chytat na Mikbaitse v Itálii.Podle fotek to vypadalo dost dobře.

Autor samcarp
Návštěvník
#3 | Zasláno: 26 Dub 2007 18:03 
Díky za odpověď Ivo.Mě se ta firma začíná čím dál tim víc líbit a asi to zkusim.Zatim čus a fakt dík.Samcarp

Autor IvoH
Návštěvník
#4 | Zasláno: 30 Dub 2007 06:57 
Opět mohu potvrdit,že tyto výrobky mají co do sebe.Vnadící směs se dost osvědčila,hned jsem si objednal další.Nechci dělat reklamu,ale chce to zkoušet jeden výrobek od mikbaitese a druhý jiný.Výsledek určitě překvapí.(prozradím malý trik:dip od top secret SUMEC a tím dipni žížalu nebo boili(klidně i křupku)podle toho na co chytáš.)Je to sice hodně velký smrad,ale stojí to za to!!!
A dej určitě vědět a hlavně nikomu to neříkej!!!!!!!!!

Autor samcarp
Návštěvník
#5 | Zasláno: 1 Kvě 2007 17:21 
Diky za radu určitě to vyzkoušim

Autor Jirka
Návštěvník
#6 | Zasláno: 9 Kvě 2007 22:16 
Já jsem minulý víkend zkoušel Ultra Red&Fish, a Odyssey XXX. Neměl jsem na to ani jeden záběr. V neděli jsem se namíchnul a na jeden prut jsem dal vlastnoručně uplácané bolie (směš žlutý impuls od jetfish s přichutí scopex) a během několika hodin jsem měl 3 záběry.

Je to dost zabahněný revír, takže na bahno se vůbec Ultra Red&Fish a Odyssey XXX neosvědčily.

Autor IvoH
Návštěvník
#7 | Zasláno: 10 Kvě 2007 20:28 
Minulý týden jsem měl záběry na pelety patentka od mikb.Tento týden jenom kukuřice s chrobákem a super záběry.Ale vždy šrot od mikbaitse.Při jiném šrotu nic.Něco na tom mikbaitsu je,jenom chce vystopovat co kdy a jak použít.A to je na té rybařině to krásné-nemyslíte?

Autor samcarp
Návštěvník
#8 | Zasláno: 19 Kvě 2007 19:52 
Přesně tak chce to zkoušet. Já myslim, že to je dost solidní firma za ceny odpovídající kvalitě. Musim už nahradit boilie od Moselly to už jim moc nejede za pořádnej boilie.

Autor Anonymní
Návštěvník
#9 | Zasláno: 19 Zář 2007 13:13 
Ale ta cena. Boilie se da sehnat ve stejne kvalite o polovinu levnejsi

Autor Kosmik
Návštěvník
#10 | Zasláno: 19 Zář 2007 18:59 
Z hotovým boilies od Mikbaitsu nemám zkušenosti, ale přísady jsem vyzkoušel a jsou dobrý. Mohu vřele doporučit.

Autor fanatik
Návštěvník
#11 | Zasláno: 17 Lis 2007 16:20 
Rad by som sa dozvedel niečo o reviry Ostrožska Nova Ves.
Či to je voda svazova alebo miestna. Nikde som sa o revíry
nič nedočital som fanatik do lovu kaprov. Chit apus» je samozrejme.

Spravu my môžete posla» na email cupalka.vladimir@azet.sk

Autor KUB
Návštěvník
#12 | Zasláno: 15 Pro 2007 00:35 
Letos poprvé jsem vyzkoušel a nechal si poradit od p. Kučery na určitou lokalitu,a byl sem překvapen na úlovcích i na návnadě.Mohu vřele doporučit.

Autor tavi
Návštěvník
#13 | Zasláno: 29 Pro 2007 11:44 
Na boilie od Mikbaits mám docela dobré výsledky hlavně na Labi. Nachytal jsem na Tygří semínko & AK švestka a na Bigmiks & AK Big S spoustu kaprů kolem 8-11 Kg. Mohu opravdu vřele doporučit. Výrobky od Mikbaits jsou opravdu výborné.

Autor bobo
Návštěvník
#14 | Zasláno: 21 Led 2008 20:36 
Boili od Mikbaits je dobre az na tu cenu .

Autor boto
Návštěvník
#15 | Zasláno: 29 Led 2008 20:46 
co poviete na tento recept?
300g jemne pomletej pecene
10ml aminokomplet pecen-ryba
100g praskovych vajec
50-80g albuminu
1000g znesi pecen-ryba od CARP DEVIL BAITS

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Zkoušeli jste někdo boilie od Mikbaits??
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑