Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Boilies a skořápky

Autor Jirka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 25 Čvn 2007 12:30 
Máte někdo nějakou pozitivní zkušenost, že jsou skořápky v boilies k něčemu dobré???
Já jsem to zkoušel, udělal jsem polovinu várky se skořápkama, polovinu várky bez skořápek a co se týče chytání a záběrů, tak jsem nepozoroval vůbec žádný rozdíl.
Jediný rozdíl byl při výrobě a to ten, že těsto se skořápkama se daleko hůře zpracovávalo na kuličky.
Začínám se přiklánět k názoru, že celé opěvované skořápky v těstě boilie (údajný efekt křupnutí) je jenom obchodní trik prodejců a výrobců boilie (jinak by skořápky vyhodili a takhle je prodají za drahé peníze, ještě nemají odpad a nemají práci s rozbíjením vajíček - takhle to tam jenom nasypou na hotovo).
Zkuste mne někdo přesvědčit, že skořápky jsou v bolies k něčemu dobré. Díky.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 25 Čvn 2007 15:03 
Jirka

Čau,
abych řekl pravdu, tak v tom také nevidím žádný rozdíl. Většinou chytám na kupované boilies, a to jak se skořápkama tak i bez nich. Na nějaký "křupající efekt skořápek" osobně vůbec nevěřím, dle mého názoru je to blbost. Jinak souhlasím se vším, co jsi napsal.

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Boilies a skořápky
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑