Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

nastrahy a navnady

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor bambi
Návštěvník
#1 | Zasláno: 29 Čvn 2007 09:50 
Chystam jse do Toušně na pískovnu poradte prosím někdo jaké zvolit boilie a návazce,předem díky.

Autor kaprař pavlím
Návštěvník
#2 | Zasláno: 6 Čvc 2007 12:33 
nejlepší je rohlíkové boilies a vlasovou metodu ale také kukuřice je osvědčená:)

Autor tomas
Návštěvník
#3 | Zasláno: 8 Srp 2007 22:58 
zdravim wsechny
potrebuju poradit cim vnadit a lovit na luhacovicke prehrade
jsou to podzimni zavody

Autor tomas
Návštěvník
#4 | Zasláno: 8 Srp 2007 23:01 
a jak je to s delkou navazce
ma byt kratsi nebo delsi
moc diky za rady

Autor ondra
Návštěvník
#5 | Zasláno: 14 Bře 2008 13:50 
cawes kaprary chci se zeptata co je lepší na vnadění cobra nebo prak dík za radu

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 14 Bře 2008 14:48 
ondra:

Čau,
no to záleží na tom, čím a jak daleko od břehu chceš vnadit. Pokud chceš vnadit boiliesem a chceš vnadit daleko od břehu, tak je určitě lepší cobra, protože tou dostaneš kuličky na velkou vzdálenost.

Když budeš chtít krmit na menší vzdálenost a třeba taky partiklem, tak je zase zase lepší prak.

Autor ondra
Návštěvník
#7 | Zasláno: 14 Bře 2008 16:45 
dík a co by smi doporucil na jaro leto na vnadení pelety príchut nebo jak to já sem slyšel že kapraři vnadí pstružíma peletama čím vnadíš predem dekuji

Autor Fit
Administrátor
#8 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:01 
ondra:

No, to je různý. Na každým revíru může fungovat něco jiného, to si musí každý vyzkoušet sám. Někde na jaře můžou fungovat sladké a někde taky rybí příchutě. Já s oblibou hodně používám sladkou kukuřici po celý rok (pokud si chci zachytat menší kapry). Jinak pstruží granule nejsou vůbec špatný...

Já taky používám tyhle granule na krmení, podívej se na článek: Vynikající krmítková směs na kapry. Osobně na ně nedám dopustit. Můžou se použít buď na přípravu toho krmení, co je v článku a nebo s nimi vnadit tak jak jsou.

Autor ondra
Návštěvník
#9 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:01 
aqchoj kaprary chtel sem se zeptat když vnadim něakou príchutí musim na ní i chytat nebo to můžu neak mnenit predem dík

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:03 
ondra:

Tak se hlavně podívej, odeslali jsme ve stejnou chvíli příspěvek:-). No podle mě je lepší chytat na jednu příchu», nebo alespoň minimálně na to, čím vnadíš. Takže třeba vnadit na dvě různé příchutě a podle toho zjistit, co je lepší a na to pak chytat.

Autor ondra
Návštěvník
#11 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:03 
jj dik a jak je to s príchutema kdyz vnadim treba lososem tak na losos musim chytat diky prede

Autor ondra
Návštěvník
#12 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:05 
sem uplny zacatecník tak sry ze tak otravuju ale chci se dozvedet aspon základy

Autor Fit
Administrátor
#13 | Zasláno: 15 Bře 2008 00:07 
ondra:

Ano přesně tak, samozřejmě nemusíš, ale je to rozhodně lepší. Ty ryby si zvyknou na určitou příchu» a pak ji budou hledat a pokud jim bude chutnat, tak máš vyhráno. Osobně se mi nikdy neosvědčilo třeba ještě boilie navíc dipovat, protože už tím se může lišit od toho, čím krmím (nenadipované boilie). Někdo to sice dělá, ale mě to úspěch nikdy nepřineslo, spíš opak.

Autor ondra
Návštěvník
#14 | Zasláno: 15 Bře 2008 12:10 
kolik stojí kilo mraženek treba od impact nebo mikbaits predem dik

Autor lukas
Návštěvník
#15 | Zasláno: 19 Bře 2008 16:43 
Cauvec lidi....plsim poradte cim a kolik mam krmyt kdys jedu na luhačovickou prehradu na jarny zavody plsik

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 nastrahy a navnady
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑