Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

Jakou nástrahu teď používáte na feeder na kapry??

Autor Gabriel
Člen
#1 | Zasláno: 15 Zář 2007 15:19 
Ahoj, zajímá mě, jakou nástrahu volíte v této době na lov federem při lovu kaprů.. Jaká se Vám teď nejvíce osvědčuje? Já nejvíce používám asi "trhanec" housky, buď napařený nebo čerstvý..

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 16 Zář 2007 20:59 
No, já na feeder už skoro vůbec nechytám. Ale třeba dneska jsem byl chvilku na kaprech, chytal jsem normálně na položenou - klasika, krmítečko se šrotem, 10 cm návazec a 3 kukuřice na vlasu. Za 5h lovu jsem chytil 2 kapříky kolem 50cm. Sice to není moc, ale bylo tam docela pěkně...

PS: Já když jdu jenom na krátkou vycházku, tak na tu kukuřici stejně nedám dopustit, a» je jakákoliv roční doba :-).

Autor Gabriel
Člen
#3 | Zasláno: 21 Zář 2007 13:40 
Fite, máš nějakou oblíbenou znašku kukuřice nebo bereš co je a neřešíš to? Sem kukuřici už dlouho nezkusil, možná na ní dojde o víkendu, uvidim, jak mi vyjde čas o víkendu.. Většinou sem kupoval obyčejnou plechovku v plusu, protože to mám po cestě k vodě..

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 21 Zář 2007 22:26 
Gabriel:

Já na krátké vycházky používám jakoukoliv sterilovanou měkkou kukuřici (pro vnadění), normálně prostě načnu plechovku. Jinak chytám téměř vždy na takovou tu větší kukuřici, co se prodává ve skleničkách v ryb. potřebách, je více tvrdá a lépe se dává na vlas. Většinou natural nebo s příchutí vanilky či anýzu. Ty jinak barevné se mi ale neosvědčily, vždy si kupuji tu žlutou.

Na tohle chytání fakt nedám dopustit. Není od věci takto chytat na jeden prut třeba a druhým se bavit plavanou.

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 Jakou nástrahu teď používáte na feeder na kapry??
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑