Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  

JPS baits?

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor qantum william
Návštěvník
#1 | Zasláno: 14 Led 2008 19:48 
zkoušeli jste nějaké boilie směsy a amino komplety od této firmy?

Autor patlal
Návštěvník
#2 | Zasláno: 10 Úno 2008 12:38 
Letos už nějaké úspěchy byly.Kapříci 68,71,78,83.Nástrahy ice bird + jahoda česnek a or-4 + jahoda /brusinka.

Autor patlal
Návštěvník
#3 | Zasláno: 19 Kvě 2008 22:12 
Tak letošní první výprava vyšla na jedničku.za 7 dní přes 60 kaprů mezy 7-12 kg nej 13,14,15,17,5 a jako třešnička na dortu 22,5 samozřejmě svazovka.98% ryb na OR-4 s fr.klobásou.

Autor patlal
Návštěvník
#4 | Zasláno: 24 Čvc 2008 22:10 
Pokud někoho zajímají nějaké informace,klidně se ptejte,pokud to bude v mích silách tak rád odpovím.Zdarec

Autor alda
Člen
#5 | Zasláno: 25 Čvc 2008 20:59 
patlal
Čau, mohl by jsi trochu popsat ty svazovky? Myslím velikost, hloubku, zarybnění, ryb. tlak apod.... Já už chytám jen na svazovkách a nemůžu se dostat přes 60 cm :-(

Autor patlal
Návštěvník
#6 | Zasláno: 25 Čvc 2008 22:51 
alda // tak to jsem zrovna nemyslel že tu budu popisovat vody kde rybaříme,měl jsem na mysli informace ohledně mích výrobků.Ale odpovím ti takto.Velikost - letos mám kapry přes 80cm z cca 2-3 hektarové vody kam nikdo skoro nechodí ,je tam strašnej chlív ve vodě,říkám tomu trhačov,taky se tam skoro nevysazuje protože tam není výlovnost, bobkaři tam všechno utrhnou tak tam nechodí.hloubka max 2,5m.co se týče zarybnění tak odhaduji že tam je tak 50-60kaprů.Letos mám takových vod vyhlídnutých víc a pokud bude čas tak bych je chtěl odzkoušet co ukrývají.Jezdím na takové vody jen na pár hodin,důležité je si je pořádně zmapovat ale to je základ vždy.
Jinak jezdím hodně Labe a přilehlé pískovny a to snad mluví za vše.Věř tomu že v každé vodě plave pár pěkných kaprů,jen se jim dostat na kobylku.Přeji ti hodně zdaru a pevné nervy.

Autor alda
Člen
#7 | Zasláno: 27 Čvc 2008 13:54 
patlal
V mém okolí jsou právě takové malé rybníky a nehrozí z nich vytáhnout něco většího, tak jsem začal jezdit dál, na cca 15 ha vodu a tam už si člověk aji zachytá, jenže o trofejní rybě jsem tam ani neslyšel natož viděl :-(. Jak říkáš, chce to pevné nervy a vydržet.

Autor patlal
Návštěvník
#8 | Zasláno: 28 Čvc 2008 11:09 
alda
Přesně tak a věř že tam ty ryby jsou,jen jim přijít na požeráky to je jistá věc.

Autor basnak
Člen
#9 | Zasláno: 29 Čvc 2008 17:56 
patlal
Chtěl bych se zeptat, jak je možné, že vaše výrobky např. rybí a živočišné moučky, máte jiné cenové relace (levnější) než jiné firmy??? Jestli jsou stejné kvality mne zajímá.

Autor patlal
Návštěvník
#10 | Zasláno: 30 Čvc 2008 06:39 
basnak

Jsou to zcela shodné produkty,většina firem u nás bere u toho samého dodavatele jako já.Nižší ceny se dosáhnou několika způsoby.Nemám žádné luxusní obaly ale praktické funkční bez zbytečných omalovánek.Nezaměstnávám nikoho a tak nemusí vyplácet nikomu mzdu.Nepotřebuji takoví rabat,tato živnost mne neživí mám svou stabilní práci a další a další.

Autor basnak
Člen
#11 | Zasláno: 30 Čvc 2008 16:31 
Jo dobroš dík za info. :-)

Autor patlal
Návštěvník
#12 | Zasláno: 30 Čvc 2008 19:42 
basnak

Není zač .

Autor chibo
Návštěvník
#13 | Zasláno: 4 Srp 2008 20:14 
Patlal
Chtěl jsem se zeptat jakou by si mi poradil směs na dlouhodobe zakrmovani.Myslim tym 3 tydny a vic.Dik za odpoved

Autor Anonymní
Návštěvník
#14 | Zasláno: 5 Srp 2008 08:59 
chibo

Na opravdu dlouhodobé krmení je F.B.M je to směs složené na špičkových mléčných proteinech s přídavkem tříděných rybích mouček a špičkových ptačích zobů ale v zásadě+ je jedné o mléčný základ.

Další je V.I.P to je směs postavená na nejkvalitnějších rybích moučkách a nejkvalitnějších mléčných proteinech a ptačích zobech.Tato směs s použitím AMG V.I.P ještě velice selektivní.V zásadě rybí směs.

A v neposlední řadě OR-4 směs na základě robin redu,špičkové ptačí zoby a mléčné proteiny s přídavkem red fish moučky,naše nejprodávanější směs a pro letošek zatím nej úspěšnější.

Ale pokud vybereš jednu z těchto tak nešlápneš vedle jedná se o HNV směsi které kapry potravně uspokojí - MEGA RED FISH , GLM/SQUID , F.B.M , OR-4 , V.I.P .

Pokud by jsi chtěl levnější tak bych ti doporučil SEA FISH na rybí příchutě, OR-3 na ovocné a krémové příchutě a MEGA JÁTRA pro masové příchutě. Nejsou to sice čistokrevná HNVčka ale jejich nutriční hodnota je ještě velice vysoká.

Přeji úspěšný lov a skvělé zážitky.

Autor chibo
Návštěvník
#15 | Zasláno: 5 Srp 2008 14:54 
Anonymní
Diky za radu.Budu se rozhodovat mezi Mega red fish a nebo OR-4. Tak snad řto bude dobra volba.

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 JPS baits?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑