Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /  
 

jak děláte pařený rohlík?

 
Autor karma
Člen
#1 | Zasláno: 30 Čvn 2006 18:01 
jak připravujete pařený rohlík a jakou má mít tlouš»ku?

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 30 Čvn 2006 23:20 
Ahoj,
nechce se mi to tady rozepisovat, tak ti sem dám odkaz na jeden článek, kde je to do detailu vysvětleno. Odkaz: Pařený rohlík – účinná univerzální nástraha

Autor kuli
Návštěvník
#3 | Zasláno: 1 Led 2008 17:05 
Ahoj
Na pařenej rohlík chytám hrozně rád,protože je hodně účinej a jednoduchá příprava.Dokonce se dá skvěle ochutit.Jednou jsem si pek v troubě uzené a rohlík jsem položil napařit nad mřížku trouby.Pak jsem ho klasicky zmáčkl a nakrájel na kostičky.Hodně zmáčknuté a tvrdé kousky jsem napichoval jako boilis na vlas.Chytal jsem na Hracholuskách a ikdyž jsem nemněl zakrmeno,po třech hodinách se intenzita záběrů zvýšila,že jsem musel chytat jen na jeden prut.Braly hlavně cejni(30-45 cm),ale i kapříci(43,51,52 cm).Prostě skvělá návnada a skvělá rybačka !!!

Autor standa
Návštěvník
#4 | Zasláno: 1 Úno 2008 07:14 
To kuli:Pařený rohlík si můžeš udělat i bez paření u vody,vem čerstvý rohlík ulom konce,zlom v polovině,namoč na 3 sec.do vody,dej poloviny na sebe a zmačkni v dleních nebo mezi prkénky a chvíli podrž,potom můžěš nařezaz na kostičky a je to velice dobrá nástraha.Můžěš,také utrhávat kousky a napíchnout na háček a ještě trochu prsty zmáčknout,tak lou zdar.

Nástrahy a návnady Kaprařské fórum / Nástrahy a návnady /
 jak děláte pařený rohlík?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

 

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
 
Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑