Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Nástrahy a návnady
/
jak děláte pařený rohlík?
karma
Člen
#1
|
Zasláno: 30 Čvn 2006 18:01
jak připravujete pařený rohlík a jakou má mít tlouš»ku?
Fit
Administrátor
#2
|
Zasláno: 30 Čvn 2006 23:20
Ahoj,
nechce se mi to tady rozepisovat, tak ti sem dám odkaz na jeden článek, kde je to do detailu vysvětleno. Odkaz:
Pařený rohlík – účinná univerzální nástraha
kuli
Návštěvník
#3
|
Zasláno: 1 Led 2008 17:05
Ahoj
Na pařenej rohlík chytám hrozně rád,protože je hodně účinej a jednoduchá příprava.Dokonce se dá skvěle ochutit.Jednou jsem si pek v troubě uzené a rohlík jsem položil napařit nad mřížku trouby.Pak jsem ho klasicky zmáčkl a nakrájel na kostičky.Hodně zmáčknuté a tvrdé kousky jsem napichoval jako boilis na vlas.Chytal jsem na Hracholuskách a ikdyž jsem nemněl zakrmeno,po třech hodinách se intenzita záběrů zvýšila,že jsem musel chytat jen na jeden prut.Braly hlavně cejni(30-45 cm),ale i kapříci(43,51,52 cm).Prostě skvělá návnada a skvělá rybačka !!!
standa
Návštěvník
#4
|
Zasláno: 1 Úno 2008 07:14
To kuli:Pařený rohlík si můžeš udělat i bez paření u vody,vem čerstvý rohlík ulom konce,zlom v polovině,namoč na 3 sec.do vody,dej poloviny na sebe a zmačkni v dleních nebo mezi prkénky a chvíli podrž,potom můžěš nařezaz na kostičky a je to velice dobrá nástraha.Můžěš,také utrhávat kousky a napíchnout na háček a ještě trochu prsty zmáčknout,tak lou zdar.
Kaprařské fórum
/
Nástrahy a návnady
/
jak děláte pařený rohlík?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑