Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

kontakt na firmu ktorá vyrobí pruty na objednávku

Autor doktor1
Návštěvník
#1 | Zasláno: 6 Lis 2006 17:36 
mám záujem o kontakt na firmu ktorá by mi vedela vyrobi» pruty na moju objednávku ,,dakujem ..som tu novy omluvam sa ak som urobil nejaku chybu...

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 6 Lis 2006 18:19 
doktor1

Ahoj,
chybu jsi určitě neudělal. Poradit Ti můžu, například firma www.jedemenaryby.cz je dělá na objednávku.

Autor doktor1
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Lis 2006 10:11 
dakujem len tak bajocko som do toho nakukol, urcite maju super veci ale ceny maju velmi vysoke a co som len tak letmo videl uz maju vlastnu kolekciu,,, mozno ked si to prezriem do hlbky najdem nieco viac,,, v globale mi ide asi o toto, potrebujem dva pruty dlzka cca 3 az 3,3m zataz okolo 80 az 120g /60- 100 / a chcel by som ich trojdielne koly skladnosti.... nehovorim ze cena nerozhoduje ale urcite nie 10000 za kus ako ma ta firma hore.../ mozno je aj normalne znacka kt nieco pod vyraba, tak ak o niecom pod viete poslite mi kontakt, znacku a pod... ak mas este nejaky link posli mi to

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 7 Lis 2006 16:16 | Změnil(a): Fit 
Hm,
ještě mají dobrou nabídku např. na Sportcarp.cz, konkrétně tady. Ceny jsou už o něco lepší, ale pořád jsou docela vysoké, je to ale opravdu kvalita, některé pruty jsem měl v ruce a fakt parádní.

Problém ale budeš mít asi s tou délkou, protože se standardně děličky pro lov kaprů vyrábí ve velikostech 3,66 m a 3,99 m (samozřejmě modely troj i dvojdílné). Ovšem sehnat kaprové děličky kolem 3 - 3,30 m asi bude problém.

Jinak pokud netrváš na stavěných prutech, tak si můžeš vybrat někde v e-shopech. Seznam můžeš najít třeba tady.

Autor doktor1
Návštěvník
#5 | Zasláno: 7 Lis 2006 17:07 
v podstate by mi dobre posluzili aj slusne privlacaky, pretoze viem ze delicky okolo 3 metre je problem, chytam na hlbokej taznej rieke velkym mnozstvom materialu vo vode,,vazky,, rybu musis zaseknut a drzat na kratko, s klasik delickami sa tam nezmestis koly stromom...takze az ta napadne nejaka firma akonkretny vyrobok posli mi to... pripadne ak mas ,mate skusenosti s pod lovom ako ja posli te sem nejake zaujimave info, hlavne ma zaujimaju montaze... a pod

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 11 Lis 2006 15:13 | Změnil(a): basnak 
No nevím, jestli jsou přívlačové pruty dobrou volbou na takový extrémní lov jak popisuješ, ale myslím si, že by ses mohl vlézt s děličkama sice krkolomě, ale za tu námahu by jsi to podstoupit mohl, když tak by jsi zdolával v podřepu, jak to dělám já, když chytám kapry s 5 metrovou boloňézou mezi keři a stromy, (ale to jenom na stojaté vodě) :-)!

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 13 Lis 2006 12:25 
dobra rada , ale neda sa uskutocnit, delickami by som sa ani len nedostal na lovne miesto, z obidvoch stran rieky su koruny stromov kt uplne vytvaraju skoro tunel, takze 5m bolo ani nahodou, ani len delicku dajme tomu 3,6 tam nedostanes, ak hej nebude lov prilis pohodlny, staci chvilka nepozornosti a zlomis si pri zaseku alebo poskodis prut o nejaky konar nad tebov, prave preto som rozmyslal nad privlacakmi, napr urcenymi na lov vacsich dravcov napr gramaz okolo 50-100g a dlzky okolo 3m,pripadne ak viete o feeder prutoch v danej dlzke a gramazi ,,, kt by boli dostatocne tuhe na zastavenie a otocenie ryby a zaroven dlzkou by nebranili lovu...
miesto kde chytame sme si museli umelo vytvorit medzi stromami a korenmi stromov, su tam neuveritelne velke ale strasne plache ryby...

Autor Anonymní
Návštěvník
#8 | Zasláno: 15 Lis 2006 17:20 
to fit, basnak
nasiel som niekolko zaujímavych prutov v dlzke a gramazi kt som chcel ked budes mat cas pozri si to...
shimano beast master 330 xh
byron brown pike pk 300
byron b1 super cast 330 / nad nim uvazujem najviac /
dakujem a ak idete cez vikend niekam zubacovat alebo stukovat,,,

Autor Fit
Administrátor
#9 | Zasláno: 16 Lis 2006 22:34 
Tak jsem se díval na všechny ty pruty, co tu píšeš. Všechny by mohly pro tvůj účel dobře posloužit, ale zdají se mi moc tvrdé (ty první dva modely)-

Byron b1 super cast 330 - stejně jako tobě mi tento prut vyšel jako vítěz, kdybych se rozhodoval já, tak si vezmu tento model. Hlavně kvůli tomu, že má jemnější gramáž, než předchozí modely a pro kaprařinu se bude určitě víc hodit...

Autor Frostty
Člen
#10 | Zasláno: 17 Lis 2006 20:04 
kolega mikerásek by to moh poradit http://www.carpion.com/

Autor doctor1
Návštěvník
#11 | Zasláno: 20 Lis 2006 09:44 
to frosty pisal si hore o prutoch tribal ext. vies mi poslat presne adresu kde sa daju pozriet aby som vedel o co sa presne jedna...

inak k tym prutom, gramaz je len taky priemerny ukazovatel tvrdosti, najdolezitejsi je dojem kt mas ked chytis prut do ruky,,,
ale mam pod pocity, na bud vikend ideme do novo otvoreneho velkoskladu kde ma majitel naozaj spicku tak uvidim co zaujimave tam najdeme,,, ak budes moct posli mi viac o tom tribal.dakujem

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 kontakt na firmu ktorá vyrobí pruty na objednávku
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑