Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

vyjadrenie sa k tymto navijakom

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor doctor1
Návštěvník
#1 | Zasláno: 20 Lis 2006 14:22 
ma zaujem o vyjadrenia k tymto navijakom, casom to budem rozsirovat, teraz napisem niekolko druhov a kto ma nieco pod nech sa vyjadri so svojimi skusenostami , kvalitou...
byron sato bbc
byron akita surf
byron akita bbc
alcedo bxs
spro passion
spro rock wws
spro intessa
spro incognito
spro hardliner
rhino st 6060
dakujem kto moze nech sa vyjadri

Autor basnak
Člen
#2 | Zasláno: 21 Lis 2006 16:38 
Fit:
Mohl by jsi sem hodit nějaké odkazy na tyto navijáky?
Jsem nějak líný to hledat a rád bych se na ně podíval, dík!

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 21 Lis 2006 17:05 
basnak:

Hm, taky jsem líný to hledat, ale že jsi to ty, tak jo no...:-)

byron sato bbc
byron akita surf
byron akita bbc
spro passion
spro intessa
spro incognito
spro hardliner
rhino st 6060

Hm, jsem prostě googlista 1. kategorie :-). Asi 2 navijáky jsem v té rychlosti nenašel :-). Snad by to mohlo stačit...

Autor doctor1
Návštěvník
#4 | Zasláno: 21 Lis 2006 17:10 
ja som ich pozeral , ale moj zaujem nevychadza z teorie ale skor ci niekto nema pod zbozie a hodi sem poznatky z praxe...

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 21 Lis 2006 17:17 
doctor1:

Hm, jde o to, že navijáků je dneska na trhu obrovské množství a jaká je vůbec pravděpodobnost, že nějaký návštěvník tohoto fóra nějaký naviják z tohoto seznamu používá...

Já se k nim sice můžu vyjádřit, ale protože s ani jedním typem nemám zkušenost, tak to dělat nebudu. U nás na řece chodím s navijáky od SPRO myslím FREELINER nebo tak nějak, ale už je to starší typ. Každopádně jsem s SPRO spokojen...

Autor doctor1
Návštěvník
#6 | Zasláno: 22 Lis 2006 13:03 
no ved taketo nieco som chcel... prave som vybral navijaky kt su v normalnejsej cenovej relacii, kt som cakal ze bude mat vacsina, ak poznas mrk forum tam mas od jednotlivych ludi komplet vyjadrenia sa k znackam a veciam okolo, chcel som aj tu urobit nieco pod aby sa ludia neoklamali a nekupili nejaku hlupost myslim ze je to dobry napad...

Autor Frostty
Člen
#7 | Zasláno: 27 Lis 2006 12:39 
osobne bych nepoužil ani jeden..to su asi moc naročnej...existuje mnohem víc navijáků a rozhodne lepších než tyto jmenované..a jsou taky za slušnou cenu

Autor Anonymní
Návštěvník
#8 | Zasláno: 29 Lis 2006 17:17 
frostty , ved o to ide aby menej skusený ludia nekupili nieco co nie je gut, preto som napisal radu navijakov kt su za celkom slusne peniaze aby si vedel niekto kto chce ale nema peniaze nieco kupit, nepis co by si si nekupil.... pis co je gut a co by si si kupil co pouzivas , pouzivate s cim mas gut skusenosti a naopak...

Autor Frostty
Člen
#9 | Zasláno: 29 Lis 2006 18:42 
no takže jestli bys byl ochotnej vložit do navijáku 2000kč, tak 100% volba je Tica Scepter, za tu bych dal ruku do ohně, mě nezklama, spíš velmi mile prekvapila, za ty prachy bezkonkurenční mašinka, máš tu na webu na ni recenzi;) URL

Autor basnak
Člen
#10 | Zasláno: 1 Pro 2006 15:45 | Změnil(a): basnak 
Na velké vzdálenosti pro mnohé - ideální mašina, ale co pro ty, co se snaží chytat v pobřežních partiích? Byl jsem ochotný dát před pár lety i přes 2000Kč URL ten to Full Runner 6500 stál docela na mé poměry dost, tak nějak kolem 2200Kč jak se můžete přesvědčit tak jeho cenu - i když byl vyhlášen jako NEJ naviják roku 2004, jeho cenu stáhly na velmi překvapivou! A teď poměrně více přijatelnou!

Autor Frostty
Člen
#11 | Zasláno: 2 Pro 2006 13:13 | Změnil(a): Frostty 
basnek: ve vší uctě, ..scepter má melkou a hlubokou civku, tudíž se hodí i pro příbřežní lov (sám tak lovím) tot vše k scepterovi..
Full runner..a do takovyho krámu jako je Full Runner bych rozhodne nešel (už), také bych ho nekoupil za tu cenu 1350 kč!!! Ten naviják na to nemá!!! A to že byl vyhlašen navijákem pro rok 2004 mi akorát muže vykouzlit usmev na rtech...protože už ted mi je jasné kdo pořadal tu "anketu"..ach ti dovozci

Autor basnak
Člen
#12 | Zasláno: 2 Pro 2006 19:24 
Frostty
:-D :-D :-D - Je mi to úplně jasné, také mi to vyvolává na rtech úsměv, ale mám jednu otázku - kdy se Scepter objevil na trhu? Samozřejmně nechci vůbec tyhle navijáky srovnávat, to bych si možná tak akorát zavařil :-D, pač jsem Tica Scepter vůbec neměl v ruce a tím pádem o něm nic nevím! Jenom můžu říct, že ty můžeš vychvalovat Scepter a já zase Full Runner :-D - i když si to ten naviják podle tebe nezaslouží, tak mě "fungulíruje" v naprostém pořádku! To» jenom k tomu co používám za navijáky k lovu kaprů!

A ještě jedna otázka ne tebe, když jiný tady nepíše :-D - Nevadí ti štelování brzdy při přípravě na záběr a při záběru, když chytáš s těmito navijáky při lovu v pobřežních partiích? Mě osobně by to velmi sralo, kdy bych měl otočit kapra při jeho plném vystartování od břehu a musel bych se věnovat brzdě - tak proto ta volba volnoběžky!!!

Autor Frostty
Člen
#13 | Zasláno: 2 Pro 2006 19:54 
basnak: abys me si rozuměli, full runera sem bohužel měl:( cca 5 mesícu...než šel z domu,za ty prachy fakt už ne..k brzdě u ticy, škoda žes neměl nikdy možnost si ji zkusit, jelikož bys zjistil že je doopravdy bezproblémova a vyborne krokovatelná.

Autor basnak
Člen
#14 | Zasláno: 2 Pro 2006 20:05 
Tak mě fungují už několik let bezproblémů, ale tak podle toho jak se k nim chováš no!

K té brzdě u Sceptera: nemyslím tím její kvalitu, jde mi jen o to, že ji musíš štelovat - kdež to u volnoběžky jenom otočíš kličkou - o jednu starost zase míň!

Autor Frostty
Člen
#15 | Zasláno: 2 Pro 2006 20:38 
basnak: to je vec názoru :), kdysi byl in baitrunner (volnobežka), dneska frčí přední przda

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 vyjadrenie sa k tymto navijakom
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑