Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

pruty pro univerzalni pouziti

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 1 Led 2007 20:45 
a jeste jeden dotaz. vzhledem k pomerne velke delce kaprovych delicek uvazuju jeste o porizeni kratsich prutu. ne vzdy je asi mozne dlouhe pruty pouzit, at uz pro pritomnost stromu ci z jineho duvodu. rad bych ale zaroven poridil pruty, ktere se daji pouzit i na jine zamereni nez primo na kaprarinu. existuje neco univerzalniho, co by se dalo pouzit jak na kaprarinu, tak napr. na lov dravcu na polozenou, nebo ev. i na privlac? jakou delku mam zvolit? je lepsi teleskop, nebo kratsi delicka?

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 1 Led 2007 22:01 
No,
nic univerzálního neexistuje, ale pokud chceš něco, co můžeš použít na všechny rybolovné styly, tak zvol asi nějaký lepší teleskop kolem 3 m. Zátěž tak 30-60g. Nebude to asi na žádné velké ryby a silové zdolávání, ale nic univerzálnějšího mě nenapadá. Snad možná nějaká dělička pro přívlač ve stejné délce (kolem 3m)...

Autor novas32
Návštěvník
#3 | Zasláno: 2 Led 2007 11:39 

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 2 Led 2007 11:45 
Jo je dobrej. Na kapry určitě v pohodě. Jenom jak je tam psáno, na tu přívlač bude trošku tvrdší (díky 20-70 gramáži). Ale to neznamená, že na něj nemůžeš chytat přívlačí. Určitě dobrej prut, sám jsem kdysi podobný měl (dokonce také D.A.M.) a byl jsem s ním spokojený.

Autor novas32
Návštěvník
#5 | Zasláno: 2 Led 2007 12:20 
diky za radu :-)))

Autor Frostty
Člen
#6 | Zasláno: 2 Led 2007 16:48 
no pukud nevíš co s penezma tak krátky pruty od century:) 10ft steahlt nebo nějak tak, nebo taky harrison baby balista, ale jak jsem řekl mooc penez...
BTW: univerzal není...

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 20 Led 2007 20:30 
kdo zna pruty od spra-titanex a co mo o nich muzete rict

Autor dasty carp
Návštěvník
#8 | Zasláno: 27 Led 2007 17:25 

Autor Anonymní
Návštěvník
#9 | Zasláno: 19 Úno 2007 21:09 
Kdo zná pruty od výrobce SPRO SHADOW 3,6m 3,0 lbs....dík za info

Autor VASEK
Návštěvník
#10 | Zasláno: 10 Kvě 2007 16:00 
dobrý den
Měl bych jeden dotaz , potřeboval bych prut s dobrou akcí a silnou páteří , chytám 2 metry od břehu na 0,16 mm vlasec a mám velké problémy , když mi zabere třeba jenom kapr 50cm , jistě víte co myslím, jaký prut by jste mi doporučili??
Potřeboval bych takový abych se nemusel bát dát kmenový vlasec 0,25 mm.
Zatím díky VÁCLAV

Autor Gabriel
Člen
#11 | Zasláno: 13 Kvě 2007 13:10 
novas32
dvoudílnej prut o gramáži, jaká ti bude vyhovovat, podle toho co píšeš bych to viděl na nějaký cca 40-60g nebo 30-50g, fakt nevim jakej chceš, to si musíš vybrat ty.. Ale rozhodně bych volil děličku, tak 2,4m nebo 2,7m, to je taky na tobě..

Autor Gabriel
Člen
#12 | Zasláno: 13 Kvě 2007 13:14 
VASEK
A jak vypadá tvoje loviště?? Jestli chceš mít stále tolik záběrů co teď, tak silnější vlasec ti k nim nepomůže, ta 0,16 nebo 0,18 by byla ideální, podle mého.. Bral bych buď přívlačák nebo feeder v kratší délce, ale kvalitnější.. O oba se můžeš opřít a s feedrem se nemusíš bát slabých vlasců a s přívlačákem taky ne..

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 pruty pro univerzalni pouziti
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑