Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
pruty pro univerzalni pouziti
novas32
Návštěvník
|
Zasláno: 1 Led 2007 20:45
a jeste jeden dotaz. vzhledem k pomerne velke delce kaprovych delicek uvazuju jeste o porizeni kratsich prutu. ne vzdy je asi mozne dlouhe pruty pouzit, at uz pro pritomnost stromu ci z jineho duvodu. rad bych ale zaroven poridil pruty, ktere se daji pouzit i na jine zamereni nez primo na kaprarinu. existuje neco univerzalniho, co by se dalo pouzit jak na kaprarinu, tak napr. na lov dravcu na polozenou, nebo ev. i na privlac? jakou delku mam zvolit? je lepsi teleskop, nebo kratsi delicka?
Fit
Administrátor
|
Zasláno: 1 Led 2007 22:01
No,
nic univerzálního neexistuje, ale pokud chceš něco, co můžeš použít na všechny rybolovné styly, tak zvol asi nějaký lepší teleskop kolem 3 m. Zátěž tak 30-60g. Nebude to asi na žádné velké ryby a silové zdolávání, ale nic univerzálnějšího mě nenapadá. Snad možná nějaká dělička pro přívlač ve stejné délce (kolem 3m)...
novas32
Návštěvník
|
Zasláno: 2 Led 2007 11:39
muzes mrknout na tenhle prut?
http://www.rybarsky-obchod.cz/pruty/teleskopicke/d am/e-motion-tele-70-270m-20-70-g/9707.html
co mu rikas?
Fit
Administrátor
|
Zasláno: 2 Led 2007 11:45
Jo je dobrej. Na kapry určitě v pohodě. Jenom jak je tam psáno, na tu přívlač bude trošku tvrdší (díky 20-70 gramáži). Ale to neznamená, že na něj nemůžeš chytat přívlačí. Určitě dobrej prut, sám jsem kdysi podobný měl (dokonce také D.A.M.) a byl jsem s ním spokojený.
novas32
Návštěvník
|
Zasláno: 2 Led 2007 12:20
diky za radu :-)))
Frostty
Člen
|
Zasláno: 2 Led 2007 16:48
no pukud nevíš co s penezma tak krátky pruty od century:) 10ft steahlt nebo nějak tak, nebo taky harrison baby balista, ale jak jsem řekl mooc penez...
BTW: univerzal není...
Anonymní
Návštěvník
|
Zasláno: 20 Led 2007 20:30
kdo zna pruty od spra-titanex a co mo o nich muzete rict
dasty carp
Návštěvník
|
Zasláno: 27 Led 2007 17:25
http://www.youtube.com/watch?v=lsh87axrgkk
Anonymní
Návštěvník
|
Zasláno: 19 Úno 2007 21:09
Kdo zná pruty od výrobce SPRO SHADOW 3,6m 3,0 lbs....dík za info
VASEK
Návštěvník
|
Zasláno: 10 Kvě 2007 16:00
dobrý den
Měl bych jeden dotaz , potřeboval bych prut s dobrou akcí a silnou páteří , chytám 2 metry od břehu na 0,16 mm vlasec a mám velké problémy , když mi zabere třeba jenom kapr 50cm , jistě víte co myslím, jaký prut by jste mi doporučili??
Potřeboval bych takový abych se nemusel bát dát kmenový vlasec 0,25 mm.
Zatím díky VÁCLAV
Gabriel
Člen
|
Zasláno: 13 Kvě 2007 13:10
novas32
dvoudílnej prut o gramáži, jaká ti bude vyhovovat, podle toho co píšeš bych to viděl na nějaký cca 40-60g nebo 30-50g, fakt nevim jakej chceš, to si musíš vybrat ty.. Ale rozhodně bych volil děličku, tak 2,4m nebo 2,7m, to je taky na tobě..
Gabriel
Člen
|
Zasláno: 13 Kvě 2007 13:14
VASEK
A jak vypadá tvoje loviště?? Jestli chceš mít stále tolik záběrů co teď, tak silnější vlasec ti k nim nepomůže, ta 0,16 nebo 0,18 by byla ideální, podle mého.. Bral bych buď přívlačák nebo feeder v kratší délce, ale kvalitnější.. O oba se můžeš opřít a s feedrem se nemusíš bát slabých vlasců a s přívlačákem taky ne..
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
pruty pro univerzalni pouziti
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑