Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Vlasec

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next »

Autor Jéža
Návštěvník
#1 | Zasláno: 7 Úno 2007 17:40Reagovat Citát  
Ahoj kamarádi kapraři.Chtěl jsem se optat jestli někdo nemá zkušenost s vlascem od Jet Fish-Smart line 0,25mm.Dík za odpověď

Autor Jéža
Návštěvník
#2 | Zasláno: 7 Úno 2007 19:45Reagovat Citát  
Ještě jsem zapoměl dodat že má nosnost ňákejch 7,5kg což je na 0,25mm docela dost......ale poměr cena výkon :-D

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 7 Úno 2007 23:06Reagovat Citát  
Jéža:

Přímo s tímto vlascem zkušenost nemám, ale nyní používám vlasec také od Jet fish, a to konkrétně vlasec SENZOR LINE o síle 0,30mm a má nosnost skoro 10kg. Byl jsem s ním zatím jenom spokojen. Nevím, jestli jsem ti pomohl, ale jen jsem chtěl říct, že mám s vlascem od Jet Fish dobré zkušenosti.

Víc najdeš taky tady na fóru, třeba zde: http://www.forum.lovkapra.com/index.php?action=vth read&forum=2&topic=60&page=0#1

Autor Jéža
Návštěvník
#4 | Zasláno: 8 Úno 2007 16:52Reagovat Citát  
Na tenhle vlasec jsem taky koukal ale zarazila mě ta červená barva.Možná do kalný vody bych se toho nebál ale na pískovnách kde je vidět do 5m nevim nevim a ještě jsou tam kapři docela chytrý(vono kde ne)takže ten průměr 0,30mm se mi zdá docela dost.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 8 Úno 2007 17:14Reagovat Citát  
Jéža

Hm,
co jsem zatím četl, tak ve vodě by ten vlasec měl být stejný jako normální. Stejně na koncové návazce používám pletené šňůrky, někdy i šokový návazec, takže je to jedno. Co se týká průměru, tak je to každého volba.

Autor Jéža
Návštěvník
#6 | Zasláno: 10 Úno 2007 10:08Reagovat Citát  
Jasný no je to každýho věc co používá.Někomu se to zamlouvá někomu ne.Já právě radši používám většinou vlasce 0,25mm zdá se mi to takovej kompromis Není to ni tak slabý a silný,ale i když je pravda kdybych jezdil na řeky tak asi tenhle vlasec zvolím ale jelikož zatím preferuju stojatý vody tak spíš slabší.

Autor Fit
Administrátor
#7 | Zasláno: 10 Úno 2007 15:06Reagovat Citát  
Jéža:

No jasný, na čistých vodách bez vázek je 0,25 úplně na pohodu. Záleží na revíru, kde člověk chytá. Kde jsou vázky a je potřeba kapra po záběru hned otočit, tak někdny nestačí ani ta 0,30 mm. Naopak teď zjara třeba chytám na na 0,20 i míň, jenom tak se splávkem. Ale jenom menší kapříky pro zábavu.

Autor Weider
Člen
#8 | Zasláno: 10 Úno 2007 22:21Reagovat Citát  
chci si taky poridit novej vlasec, tak se chci zeptat co rikate na tyto znacky ?jaka je lepsi atd...?

Vlasec Tubertini
[Vlasec Tubertini Power Carbon Carp 0,30mm 12kg 350m]
Vlasec Sufix
[Sufix XL Strong 0,30mm/7,7kg/600m]
Vlasec Quantum
[Vlasec Quantum Energy Specimen 1200m 0,30mm-7,0kg]

URL

diky moc za radu

Autor alda
Návštěvník
#9 | Zasláno: 10 Úno 2007 22:37Reagovat Citát  
Já loni používal Sufix 0,28 mm a fakt super. Letos bych chtěl zkusit 0,25mm,ale asi je to minimum pod který bych nechtěl jít.

Autor Weider
Člen
#10 | Zasláno: 10 Úno 2007 23:39Reagovat Citát  
me se libi spis Tubertini, 0.30 - 12kg je fakt hukot, ale tu znacku neznam tak nevim no,sufix vypada ale taky dobre

Autor novas32
Návštěvník
#11 | Zasláno: 11 Úno 2007 10:22Reagovat Citát  
Weider
mrkni se na Trabucco http://www.vltava2000.cz/rybareni/goodsdetail.asp? strGoodsID=5237&lngDepartmentID=58 0,30, 12 kg, návin 500m. ma s nim nekdo zkusenosti?

Autor Jéža
Návštěvník
#12 | Zasláno: 11 Úno 2007 10:58Reagovat Citát  
Já si právě myslím že mě bude bohatě stačit ta 0,25 voda více méně bez vázek takže v pohodě...

Autor Weider
Člen
#13 | Zasláno: 11 Úno 2007 14:33Reagovat Citát  
novas32

ten vlasec vipada dobre, ale nevim no, tu znacku neznam tak nekdo plz poradte.dik

Autor Fit
Administrátor
#14 | Zasláno: 11 Úno 2007 17:20Reagovat Citát  
Weider:

Já tu značku Tubertni taky neznám. S tím Sufixem mám ale také dobré zkušenosti. Mimo jiné rád používám pletené šňůrky od Sufixu.

Ale když koupíš Tubertini, tak budeš třeba spokojen. Těžko říct, když jsem na ten vlasec nikdy nelovil.

novas32:

Značku Trabucco znám, ale nemám s ní dobré zkušenosti. Já bych si ten vlasec od Trabucca nekupoval. Za ty peníze bych radši koupil nějaký ten Sufix nebo Shimano. Nechci tě od toho zrazovat, ale zatím cokoliv jsem si koupil od značky Trabucco, tak jsem s tím nebyl spokojen.

Autor Weider
Člen
#15 | Zasláno: 11 Úno 2007 17:46Reagovat Citát  
Fit

no jeste uvidim, Tubertini vipada ale fakt dobre, ale hodne se mi taky libi vlasec od znacky SPRO - CARP MAXX a celkem dobra cena....

http://www.vltava2000.cz/rybareni/goodsdetail.asp? strGoodsID=A5073030&lngDepartmentID=58

ale tu znacku taky moc dobre neznam takze fakt nevim, tak plz poradte, dik moc

Stránka  Stránka 1 z 3:  1  2  3  Next » 
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Vlasec
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑ 
TOPlist