Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

jake zavazi ?

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Úno 2007 21:16 
zdravim, mam prut trojdilny, 3.6 m a 3.0 lbs, jakou max. zatez muzu na tento prut pouzit ?dik moc

Autor Jaris
Návštěvník
#2 | Zasláno: 12 Úno 2007 22:07 
Označení lbs je přejato z angličtinya znamená (pound) - libra.
Anglická libra je 453,6 gramů. Z toho se vypočítá podle vzorce
(453,6 x lbs) / 16. V tvém případě bude výsledek 85,05 gramů.
Pokud budeš nahazovat plynule můžeš vpohodě použít i 100g olovo.

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 12 Úno 2007 22:17 
Anonymní:

Ahoj, o této věci jsem se zmiňoval ve svém krátkém článku s názvem Souvislost mezi testovací křivkou a odhozovou zátěží.

Mohu odsouhlasit to, co píše Jaris, že můžeš použít i těžší zátěž, pokud nebudeš nahazovat prudkým švihem. Když budeš nahazovat jakoby tahem a využiješ ohebnosti prutu, tak lze házet i mnohem těžší zátěže, ale nesmí se to přehánět s délkou hodu. Když moc těžké olovo, tak hod na krátko. Chce to získat si cit pro nahazování a vědět, co prut vydrží...

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 12 Úno 2007 22:38 
dik moc za radu

Autor maja68
Člen
#5 | Zasláno: 9 Čvc 2007 18:50 
Mám tiež záujem o kúpu trojdielneho prutu 3,6 m a 3 lbs od Awa-shima. Keď som zvážil priemerne naplnené 40 g krmítko tak to vyšlo hrubo vážené aj do 100 g. Tak neviem či to nie je na tento prút priveµa, keď mi ide o čo najdlhšie nahadzovanie. Môj obyčajný 100g teleskop s tým nemá žiadny problém.

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 jake zavazi ?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑