Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
Pruty Sportcarp Black star 12'' 3lb
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 2 Bře 2007 17:33
Čus zvažuji koupi prutů Sportcarp Black star 12'' 3lb. Máte někdo tyto pruty nebo jste o nich slyšeli nějaké info ? Myslím akce, náhozy a dílenské zpracování (počet oček, délka páky k navijáku atd). Viděl jsem je pouze na jejich stránkách a nevypadají zle. Budu používat cca 80g zátěž. Díky za odkazy
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 4 Bře 2007 11:25
Zřejmě proutky nikdo nemáte tak nic.
Fit
Administrátor
|
Zasláno: 4 Bře 2007 13:45
Maro C
:
Hm, asi je fakt moc lidí nemá. Všiml jsem si, že jsi založil i otázku na mrku a taky tam moc lidí nepsalo. Osobně jsem ty pruty nikdy neviděl, takže psát nic nebudu. Myslím si však (podle toho co psali na mrk.cz), že budou dobrý... Záleží na každým, co mu vyhovuje, to je těžký...
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 4 Bře 2007 14:20
Fit: Pojedu do Brna a pak se uvidí. Snad to budou pěkné střely. Dík zy snahu.
Jéža
Návštěvník
|
Zasláno: 7 Bře 2007 19:24
Čus já jsem ty pruty viděl a mě osobně se moc líbily.Právě dneska jsem byl v prodejně Sportcarpu a koumal jsem je tam.Mít peníze tak asi neváhám (ještě jsem na škole).Jinak nevím jestli jsi to viděl ale je tady pár fotek těchto prutů
http://www.sportcarp.cz/fotky/testovani-prutu-blac k-star.aspx
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 7 Bře 2007 21:59
Jéža: Díky kámo každá informace drahá. Jak už jsem psal: prohlídnu je v Brně ,ale na 90% do nich půjdu.
Jéža
Návštěvník
|
Zasláno: 8 Bře 2007 19:31
Jj není zač kamarádovi kaprařovi vždycky rád pomůžu či poradím pokud je to v mých silách.Tak je pěkně omrkni a di do nich :-).Osobně si myslím že tě nezklamou.
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 14 Bře 2007 20:30
Tak už jsem ty pruty viděl PARÁDA.
Jéža
Návštěvník
|
Zasláno: 15 Bře 2007 20:24
jo už jsi byl na výstavě???Já se tam chystám zejtra tak jsem docela zvědavej jaký to tam bude....Jinak jdeš do nich????
Maro C
Návštěvník
|
Zasláno: 15 Bře 2007 22:09
Jéža: byl jsem tam včera. Už je rozhodnuto a jdu do nich ve 13'' 3lb. Nech si ukázat tu akci - JE TO SÍLA. Ten prut prostě žije. Napiš pak co ty na ně.
Jéža
Návštěvník
|
Zasláno: 19 Bře 2007 09:02
Jo ta akce je fakt super téměr až nemožný.Myslím že u Sportcarpu jsou to z jedny z nejlepších prutů v této cenový katagorii.
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
Pruty Sportcarp Black star 12'' 3lb
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑