Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

prut

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 19 Bře 2007 13:37Reagovat Citát  
co rika te na prut Jaxon profix 3lb a 360cm diky za odpovedi viz.odkaz http://www.fish-pro.cz/productdetail.aspx?id=WJ-%2 0PUC360300

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 19 Bře 2007 16:35Reagovat Citát  
Ahoj,
tento prut jsem osobně nikdy neviděl, ale vzhledem k tomu, že jsi přidal odkaz, tak jsem se podíval. No nevím, asi to špatný prut není, ale v této cenně bych osobně šel spíše do nějaké "lepší" značky. Například pruty od Shimano či například od Ultimate by podle mého názoru byly lepší. Záleží ale na každém, co mu vyhovuje. Třeba někdo tyto pruty vlastí a je s nimi spokojen...

Já mám od firmy Jaxon jenom teleskopické pruty, které používám na krátké vycházky na malou řeku. Nemůžu říct, že bych s nimi nebyl spokojený...

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 25 Kvě 2007 16:34Reagovat Citát  
jak jsi s těmito pruty spokojený nebo jsi je nebral????

Autor čuchák
Návštěvník
#4 | Zasláno: 3 Říj 2007 10:53Reagovat Citát  
Nemáte někdo zkušenost s prutem Fox Warrior XT

Autor rybarjan
Člen
#5 | Zasláno: 12 Lis 2007 16:15Reagovat Citát  
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s prutem SEMA Z-Force Feeder?

Autor Anonymní
Návštěvník
#6 | Zasláno: 18 Lis 2007 15:20Reagovat Citát  
mate nekdo prut od V CARP 3.3m??

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 19 Led 2008 11:21Reagovat Citát  
dobrý den pánové chtěl bych začít chytat kapry ale nevým jaký prut je nejlepší mužetemi prosím poradit?děkuji moc.

Autor basnak
Člen
#8 | Zasláno: 19 Led 2008 15:24Reagovat Citát  
Anonymní
Tož nevím jak ty, ale já jsem spíše začínal s obyčejným klackem, pak jsem přešel na 1,75m plným laminátem (výborná akce až k rukojeti navijáku :-) ) pak jsme dostal obyč. teleskop, pak jsem si nechal udělat z 5 metrového biče prut s navijákem, no pak na řadu přišel feeder a až pak jsem si koupil děličky na větší kapry !
Až na ten klacek se dalo vytáhnout kapra z příbřežní vody snad všude :-)
No teď spíš klukům popiš jestli budeš raději se věnovat kaprům při pobřežních partiích, nebo kaprům na zavážku a nebo na odhoz do větší vzdálenosti - protože moc univerzálních udic už není nebo spíš už ani nejsou ! Každá má své pro a proti!

Jinak se dají chytat kapři s feedrem, pickerem, plavačkovou udicí, bičem atd.
V tomhle ti bohužel neporadím, ale pokud možno to trošku přiblížíš kterým způsobem se chceš teď věnovat, tak by ti mohl někdo dát nějaký tip. ;-)

Autor jirka
Člen
#9 | Zasláno: 20 Led 2008 09:21Reagovat Citát  
věnoval bychse spíše spusobu lovu na odhoz na větší vzdálenosti

Autor hyro
Návštěvník
#10 | Zasláno: 21 Led 2008 12:08Reagovat Citát  
Osobne si myslim ze na velke priehrady je idealny prut 3,9m a 3,5Lbs. Ak je prut makky moc a pouzivate nejake olovo s krmitkom tak nenahodite daleko. Rozhodne by som nekupoval prut pod 2,5Lbs a 3,6m. Takisto aje rozdiel ci je dvoj alebo trojdielny. Cim viac dielov ma tym je tvrdsi.

Autor hyro
Návštěvník
#11 | Zasláno: 21 Led 2008 12:11Reagovat Citát  
Ja mam najradsej lov na dohod. Nemam rad zavazanie. Zavazanie zbytocne obmedzuje kapre vyhladavt potravu pri brehox. Na Lipt. Mare sa stalo zvykom krmit kapre 350m daleko od brehu. Casy ked sa xytil kapor vo vzdialenosti 50m od brehu su davno prec. Takze ak xcete xytat tam kapre na dohod musite hodit min okolo 80-100m.

Autor hyro
Návštěvník
#12 | Zasláno: 21 Led 2008 12:13Reagovat Citát  
Najvatsie pohodlie je urobit bojku na dohod. Mozete si pri nej krmit aj clnom nahadzat aj metrak krmiva. No v noci a za zleho pocasia budete stastny ze nemusite zavazat!!!!!!!

Autor jirka
Člen
#13 | Zasláno: 21 Led 2008 17:45Reagovat Citát  
hyro
hyro
jirka

Autor jirka
Člen
#14 | Zasláno: 21 Led 2008 18:26Reagovat Citát  
a jakí druh prutu preferujete?

Autor bobo
Návštěvník
#15 | Zasláno: 21 Led 2008 23:16Reagovat Citát  
Jednoznačně CENTURY NCS 12ft 2 75lb -3lb

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 prut
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑ 
TOPlist