Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Feeder

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 24 Bře 2007 20:35 
Chtel bych se zeptat jestli je lepsi vlasec nebo snura................... na feedr

Autor Anonymní
Návštěvník
#2 | Zasláno: 25 Bře 2007 12:46 
VLASEC!!!!!

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 25 Bře 2007 16:43 
Zdravím!
No tak podle toho na jakou vzdálenost chytáš! Je jasné že vlasec má větší průtažnost než šňůra! Tím pádem je na větší vzdálenost lepší šňůra, protože identifikace záběru na špičce je zřetelnější už z toho důvodu průtažnosti! Je ale pak problém při finálním zdolávání u břehu, kdy ti pletenka nepruží tolik výpady a vše je odkázané na špičku feederu, které je pak namáhána o to víc! pak bych se ještě zaměřil na přední očko - u nekvality se v očku mohou dělat zářezy!
Já jinak používám vlasec!!! U té pletenky bych trošku váhal - ale taď už se začínají dělat pletenky i na feeder - takže už by nemusel být v tom takový problém! zkus to a uvidíš co ti bude vyhovovat!

Autor Gabriel
Člen
#4 | Zasláno: 26 Bře 2007 14:21 
Ahoj, podle mě jednoznačně vlasec... Nějakou dobu už chytám feeder a pletenku bych nedával....

Autor Lukas
Návštěvník
#5 | Zasláno: 5 Lis 2007 16:09 
Ahoj ja mam na feedru taky vlasec, ale za tuhle sezonu jsem prisel o hodne velkych ryb a tak chci taky zksuit tu pletenku na feeder myslim ze je to dobra myslenka protoze ve vetsine pripadu me to hodne mrzelo kdyz jsme prisel o tolik ryb jen diky tomu ze mam slaby vlasec.

Autor rybarjan
Člen
#6 | Zasláno: 12 Lis 2007 16:14 
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s prutem SEMA Z-Force Feeder?

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Feeder
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑