Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Hlásiče SEMA Magneto - Jaké jsou?

Autor knak
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Dub 2007 14:42 
Potkal jsem se v nabídce Semy s těmito hlásiči, a zajímá mě, jeké názory na ně máte a jaké jsou s nimi zkušenosti.

Autor superkvak
Návštěvník
#2 | Zasláno: 12 Dub 2007 16:06 
na to jsem se tu také ptal a nikdo mě nic neodpověděl, chci to minimagneto....

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Dub 2007 17:46 
ahoj tyto hlasiče mam ja jsou velmi kvalitní a učinný. Jejich výhoda je že mají modrou diodu a skoro vždy tě vzbudí takže v nich neni problem ja bych ti je doporučil

Autor bobajz
Návštěvník
#4 | Zasláno: 12 Dub 2007 19:56 
Letos jsem si je koupil a dneska je poprvé vyzkoušel.Vypadají dobře a vzhledem k čtyřleté záruce by snad měly být i spolehlivé.

Autor Jirka
Návštěvník
#5 | Zasláno: 22 Kvě 2007 23:56 
Mám a používám je už asi měsíc. Fungují naprosto bez problémů.
Vadí mi na nich pouze jediná věc a to je automatické noční poziční osvětlení. Po setmění se automaticky rozsvítí malá bílá dioda, která trvale svítí. Nejde to vypnout ani nijak regulovat. Nevím jak koho, ale mne ta dioda v noci oslňuje a je to velmi nepříjemné. Pokud u těch prutů sedíte, tak je to protivné. Buď tedy nusíte být dostatečně daleko nebo musíte sedět bokem. Já osobně to řeším přelepením diody kouskem náplasti.
Chtělo by to možnost regulace jasu té poziční diody. Jinak s funkčností naprostá spokojenost.

Autor Jirka
Návštěvník
#6 | Zasláno: 25 Kvě 2007 13:16 
Ještě jeden dodatek k těmto hlásičům:
Napsal jsem výrobci a ten mi sdělil, že o problému s oslňováním noční diodou vědí, že si stěžovalo více lidí a že problém řeší.
Příští série prý budou mít možnost noční diodu vypnout.

Autor Honza
Návštěvník
#7 | Zasláno: 7 Čvc 2007 18:31 
Jirka
Spíše mi vadí že to žere beztoho malou bateri.

Autor Anonym
Návštěvník
#8 | Zasláno: 7 Čvc 2007 18:50 
superkvak
Koupil jsem si dva Minimagy a komplet příposlech za celkem tři tisíce. Na Flajzara nebo Foxe bohužel nemají a to ani cenou. Když jim prominu horší zvuky, odpadávající krytky baterií u minimagů, volné u příposlechu a mizerně zpracované krabičky celkově a takové voloviny jako zapínání točítkem nikoli tlačítkem, zbytečnou vibraci na přijímači, noční světlo na nic, ledku na vysílači a zvuk kladek připomínající žentour tak to docela jde, nicméně nízká cena se pak jeví v jiném světle. Jo a u jednoho Minimagu nešlo tlumit zvuk. Řeč je samozřejmě o úplně novém zboží, které teprve čeká reklamace.

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Hlásiče SEMA Magneto - Jaké jsou?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑