Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Kde v praze opravit pruty ?

Autor Weider
Člen
#1 | Zasláno: 4 Kvě 2007 16:37 
zdravim, prosim vas nevite kde si nechat v praze opravit pruty ?:( mam dva dobre pruty ktere se mi bohuzel zlomily.nevim si rady a jen tak je vyhodit opravdu nechci, diky za pomoc

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 7 Kvě 2007 14:17 
Weider
ahoj, pokud mas D.A.M.y, dej to do prodejny U Petra v Dlouhe ulici. Tam to ale chvili trva. Potom je jedna prodejna na Malovance v Praze 6, je to cca 50 metru od zastavky tramvaje Malovanka smerem k Pohorelci po leve strane. Je tam hodne prijemnej chlapik a kdyz jsem se ptal, rikal, ze funguji i jako sberna pro opravy, termin cca do 3 tydnu. Ja uz jinam, co se nakupovani tyce, nechodim, vzdycky jsem se tu setkal s naprostou ochotou a nevahaji mi ani poradit, kdyz neco nevim. Ja bych to zkusil tady.

Autor Weider
Člen
#3 | Zasláno: 8 Kvě 2007 16:08 
a opravy tam kazdou znacku prutů ?opravy to u sebe nebo to budou posilat k vyrobcum ?diky

Autor novas32
Návštěvník
#4 | Zasláno: 9 Kvě 2007 14:07 
Weider
myslim, ze fungujou jako sberna a zasilaji to do opravy. napis mi o jake pruty a jakou zavadu se jedna a ja se tam skocim zeptat, mam to 5 minut od prace.

Autor Weider
Člen
#5 | Zasláno: 9 Kvě 2007 14:56 
jde o nejakej blbej prut, nevim ani znacku, je to teleskop a zlomil jsem dil hned pred spickou...potreboval bych to jen vymenit, pak mam zlomenej prut trabucco a to mam zlomenej druhej nejsilenjsi konec, ale pry oprava bude stat vic nez sam prut, tak na to kaslu...skus se prosimte zeptat, dik

Autor novas32
Návštěvník
#6 | Zasláno: 9 Kvě 2007 15:45 
Weider
ja se poptam, ten teleskom myslim nebude problem. ten druhej je delicka? pochopil jsem to spravne, ze mas ruplej silnejsi konec prostredniho dilu, pokud je 3-dilny, nebo silnejsi konec spicky, jestli je 2-dilny?

Autor Weider
Člen
#7 | Zasláno: 9 Kvě 2007 17:35 
ten druhej prut je taky teleskop, a druhe nejsilnejsi dil myslim ze zdola....nevim jak mam vysvetlit :D, to trabucco je uhlikovej prut a jeste nejak spevnenej...tak oprava v servisu vyjde na hodne, kdyztak se zeptej jestli by ho neopravily tak ze by tam dali obycejny dil z obycejneho teleskopu, snad to nejak pujde, poptej se...a prosimte zjisti pribliznou cenu..diky moc moc

Autor novas32
Návštěvník
#8 | Zasláno: 11 Kvě 2007 13:11 
Weider
cus, tak jsem se dozvedel nasledujici: teleskopyje idealni , kdyz uz, tak lamat v poslednim dile. nicmene, opravit se to da, ale bez toho, aniz by to videl, nedokaze rict ani zhruba, co by to mohlo stat. takze jedina moznost - vzit pruty a zajet tam, aby se na to mrkli. takze jsem ti asi moc nepomohl...

Autor Weider
Člen
#9 | Zasláno: 14 Kvě 2007 21:51 
diky, skusim se tam kouknout :)

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Kde v praze opravit pruty ?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑