Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Ceny zboží na internetu - dávejte si pozor!!!

Autor Jirka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 3 Čvc 2007 15:36 
Ahoj,

dneska jsem pro svou vlastní potřebu objednával jeden naviják - není podstatné až tak jaký, ale velmi mne zarazil veliky rozptyl cen v našich internetových obchodech:

Nebudu konkrétní (aby mne někdo nenapadl, že dělám někomu reklamu), ale v renomovaném internetovém obchodě, kde se chlubí, že mají nejnižší ceny, jsem ho našel za 1750 Kč. Levněji jsem ten naviják objevil v dalších 3 obchodech, nejlevnější za 1312 Kč (akční cena). Když jsem to hledal, tak jsem si poznamenal i nejvyšší cenu a ta byla 2260 Kč!!!

Ano, je to pravda - rozptyl cen za jeden a ten samý naviják je od 1312 do 2260 Kc.

Objednal jsem ho tedy v té nejlevnější prodejně za 1312 Kč, poštovné bude 90 Kč. Budu ho tedy mít za 1400 Kč (už mi napsali, že ho odeslali).

Doporučuji tedy všem, a» než někde objednají něco dražšího, tak si nejprve udělejte průzkum. 15 nabo 20 minut na internetu Vám může ušetřit dost peněz.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 4 Čvc 2007 00:47 
Jirka:

Ano,
máš pravdu. Tohoto jevu jsem si už také několikrát všimnul. Jenže ono v klasických obchodech je to hodně podobné. Je to zcela normální věc, vždycky je potřeba pořádně vybírat. Podle mého názoru je to tak dobře...

Tak všem přeji správnou volbu při nakupování...:-)

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 4 Čvc 2007 08:37 
Tak to je mazec !!! To jsou vyděrači jak prase !!!

Autor Gabriel
Člen
#4 | Zasláno: 5 Čvc 2007 12:55 
Ahoj,
v normálních obchodech je to naprosto stejný.. Kámoš začínal chytat a chtěl si teda koupit všechno co k rybařině potřebuje.. Chtěl si to koupit u nás, nebudu psát odkud jsem, abych taky nedělal reklamu, ale to sem mu hned rozmluvil. Jeli sme do obchodu, kterej mám osvědčenej a když sme nakoupili, vzal sem ho do krámu kde chtěl nakupovat.. Všechno co koupil sme našli i tady, ale celkově i s benzínem ušetřil 700,-- Což si myslim, stojí za to, aby se člověk zamyslel, kde nakoupí..

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Ceny zboží na internetu - dávejte si pozor!!!
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑