Kaprařské fórum
|
Hlavní stránka
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
Manuál
|
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
Bivakování v příštím roce?
knak
Návštěvník
|
Zasláno: 20 Říj 2007 05:36
U vody jsem měl rybářskou kontrolu, která mi po krátké debatě zdělila že v příštím roce by mělo být zakázané ne jen stanování, ale bivakování u vody! Protože jsem si koupil bivak teprve letos ke konci sezony, docela by mi neudělali radost. Neslyšeli jste o tom něco?
basnak
Člen
|
Zasláno: 20 Říj 2007 22:19
Jestli by ustanovili tenhle zákon, tak by udělali prekérní chybu !!! :-(
knak
Návštěvník
|
Zasláno: 21 Říj 2007 06:43
Je možný ze to nebude platit všude, ale třeba to chtějí udělat jen na vodách místního svazu. V loni totiž u vody bivakovali dva rybáři a dvě rybářky, kteří tam zůstali od června až do půlky září. Bohužel to byli ti rybáři které u vody nevidíme rádi. Dalekohledem jsem je sledoval když vytáhli kapra odhadem kolem 60-70cm a to po břehu k bivaku a tam ho nechali plácat v hlíně. Co tam taková parta asi udělá škody za takovou dobu!
basnak
Člen
|
Zasláno: 21 Říj 2007 17:49
Jenže nemůžou podle jednoho špatného subjektu odsoudit ostatní a připravit je o potěšení přebývat u vody !!! V tomhle směru už by měla zakročit rybářská stráž a nebo právo vzájemné kontroly !
Anonymní
Návštěvník
|
Zasláno: 6 Lis 2007 09:14
je to možne protože ti staři vandraci co jsou včele rybařskych svazu. nemaji nic jineho na praci než vymyšlet same kraviny
Kaprařské fórum
/
Vybavení pro kaprařinu
/
Bivakování v příštím roce?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete
na této stránce
. Děkujeme za pochopení!
Nástrahy a návnady
Vybavení pro kaprařinu
Revíry
Jak na to?
Tip na webovou stránku
Kaprařina - ostatní...
Vše o tomto serveru
Ochrana osobních údajů
| Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru
LovKapra.com
. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.
⇑