Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

Wide gape

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 26 Bře 2008 16:43 
Chtel bych se zeptat jake mate zkusenosti s hacka od firmy korda konkretne Wide Gape???Tyto hacky se mi libi ale chtel bych se zeptat jak se jevi v praxi.dik

Autor CT Ji
Návštěvník
#2 | Zasláno: 26 Bře 2008 23:48 
Celkem moderní háček s očkem vyhnutým mírně dovnitř a potahovaný teflonem. Používám je asi tak necelé dva roky hlavně ve verzi "B" (bez zpětného hrotu) a zatím jsem celkem spokojen. Ryby z něj nepadají a vydrží poměrně dlouho ostrý. Velikost 2 až 4 vyhoví pro kaprařinu na většině našich vod. Suma sumárum - mohu doporučit!

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 27 Bře 2008 19:41 
No, sice jsem na ně ještě nikdy nechytal. Jsou to ale hodně známé háčky mezi kapraři, na které jsem zatím také slyšel chválu. Ale zrovna dnes jsem na ně koukal v obchodě a asi je určitě vyzkouším.

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 6 Dub 2008 22:39 
Sú to hodne známe háčky medzi kaprármi, ale nekupoval by som ich. Skúsil som ich a velmi som sa sklamal. Na hrote sa odlupoval teflónový povrch a hned sa stupili. Na každý som chytil jednu rybu a bol nepoužitelný. Vtedy som bol velmi sklamaný, kedže sú dos» drahé. Momentálne používam háčiky od fa kamasan a som nadmieru spokojný, odporúčam všetkým Majte sa

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 7 Dub 2008 20:12 
Háčky Kamasan jsou ovšem mnohem dražší a jsou to povětšinou háčky pro vázání mušek snad až na štikové speciály, takže naprosto něco odlišného. Pokud byl Wide Gape po jedné rybě tupý a nepoužitelný tak to musela být ponorka a ne ryba!

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 Wide gape
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑