Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

jaký je rozdíl??

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 11 Zář 2008 19:45 
Jaký je rozdíl mezi navijáky .
Bojová brzda verzus volnoběžná brzda - výhody a nevýhody

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 11 Zář 2008 20:37 
Ahoj,
nemá cenu tady popisovat znovu již popsané. Podívej se do mého článku, který jsem už dříve na toto téma napsal. Najdeš tam odpovědi na tvé otázky: Baitrunner nebo bojová brzda?

Pokud by ti ještě něco nebylo jasné, tak sem můžeš samozřejmě napsat.

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Zář 2008 07:50 
Filipe super článek moc děkuji.

Autor lautyna
Návštěvník
#4 | Zasláno: 10 Lis 2008 23:32 
Pěkný článek!

Autor k-70
Návštěvník
#5 | Zasláno: 12 Lis 2008 16:25 
rozdíl v tom je. Ale podle mě je na kapry uplně vyhovůjící klasická přední brzda. Měl jsem baity 2roky, ale ta volnoběžná brzda je zbytečná váha navic. A taky je větší pravděpodobnost poruchy. Jak se řiká. v jednoduchosti je krása.

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 12 Lis 2008 19:47 
Mně zas vyhovují baitrunnery. V příbřežních lokalitách a středních vzdálenostech ve kterých chytám je maximálně využiju. Každý podle svého gusta :-)

Autor Fit
Administrátor
#7 | Zasláno: 12 Lis 2008 21:43 
Mně zas vyhovují baitrunnery. V příbřežních lokalitách a středních vzdálenostech ve kterých chytám je maximálně využiju. Každý podle svého gusta :-)

Osobně mám stejný názor jako basnak. Chytám také v příbřežních lokalitách a spíše na středních vzdálenostech. Nedovedu si představit, že bych pořád upravoval zdolávácí brzdu. Na baitrunner nedám dopustit. Ale samozřejmě, každý a» si chytá tak, jak mu to vyhovuje nejvíce...

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 jaký je rozdíl??
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑