Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

CARP R US cranced hooh od franka Warwicka

Autor Venda
Návštěvník
#1 | Zasláno: 17 Zář 2008 18:08 
Hoj všem fajnšmekrům. Mám takovej pitomej dotaz: Umí to někdo navázat, totiž jak je zohybanej tak nevim jak to navázat a jestli dávat na háček bužírku.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 17 Zář 2008 21:49 
Venda:

Ahoj, tento háček jsem sice ještě nikdy nezkoušel. Pravděpodobně máš asi na mysli tento háček:

U tohoto háčku asi není vhodné vázat ho klasicky bezuzlovým způsobem. Proto bych ho navázal spíše následujícím způsobem:

Kliknutím lze obrázky zvětšit.

Kromě toho bych se chtěl zeptat, jestli s tímto háčkem máte někdo zkušenosti a hlavně jaké? Je tento háček v něčem lepší než normálně zahnutý háček? Jestli někdo máte zkušenosti, tak napište, také mě to zajímá...

Autor Venda
Návštěvník
#3 | Zasláno: 18 Zář 2008 12:29 
JJ dá se navázat i normálně, ale pletenec po celé délce prvního dílku
k prvnímu ohybu, ale nějak se mě to nezdá, tak sem se chtěl zeptat. Sem vůl Kámoš na to chytá, ale vidím ho jednou za čas a ukazoval mi ho večer a tak jsem to podělal. Mno ale zkušenost má on, byl jsem toho i světkem. Normálně na každý pípnutí ryba a když jsem se ho ptal jak to kua? Tak jen struze řekl, že kapr todle jen tak nevyplivne a ty »ukance, alias nasání a vyplivnutí končej zásekem ryby, takže v tom by měl bejt úspěch a je fakt, že on neměl drbance žádný, prostě jen jízdy tak nevim no. Těď jedu na tejden na chlumec tak uvidíme pak dám vědět co a jak.hmm

Autor Venda
Návštěvník
#4 | Zasláno: 18 Zář 2008 12:34 
Jo sry, jinak k funkci jak to funguje, při nasátí nástrahy se háček v mžiku přetočí a je ideálně na pozici seku, takže vyplivnutí se oudajně nekoná.

Joo sou drahý jak sviň, já je sehnal za 140,00 ...10ks

Autor Venda
Návštěvník
#5 | Zasláno: 24 Zář 2008 11:58 
Fite nevíš prosimtě, jestli je to takto připravené pro položenou, nebo pop up? Díky moc

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 24 Zář 2008 19:21 
Venda:

Ahoj,
tak to teda opravdu nevím. Ale asi bych neviděl problém to použít normálně na položenou.

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 CARP R US cranced hooh od franka Warwicka
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑