Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /  

dělička Sänger Bionic Carp, 3,6m, 3 díly, 3,25lb

Autor dejza
Člen
#1 | Zasláno: 25 Pro 2008 19:31 
Nazdar chlapi, mám dotaz ohledně děleného prutu na kapry. Doposud jsem chytal s teleskopem, přítelkyně mi koupila na Vánoce děličky Sänger Bionic Carp 3,6m 3,25lb, 3díly, v obchodě jí poradili, že 3,25lb je lepší než 3lb, prý se tří librový prut může při náhozu s krmítkem zlomit, sám s tím nemám zkušenost. Poraďte prosím zda je vhodnější 3,25lb nebo 3lb - i s ohledem na prožitek při tahání ryby (předpokládal bych, že 3lb vpoho vydrží i při pořádném švihu s napěchovaným krmítkem a zdolávání ryby bude citelnější), nemáte někdo zkušenost přímo s tímto prutem? díky. d.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 25 Pro 2008 22:00 
dejza:

Ahoj,
hodně záleží na kvalitě těch prutů. Chtělo by to, kdyby napsal někdo, kdo má konkrétní zkušenosti nebo se alespoň s tímto prutem někde setkal. Osobně zkušenosti nemám. Jinak samozřejmě 3 lb prut by měl být citlivější, ale hodně záleží na zpracování prutu, protože může být klidně i 3,5 lb prut "měkčí" než některý 3 lb.

Být tebou, tak to zkusím porovnat s někým, kdo má nějaké 3 lb a budeš vidět, třeba to ani takový rozdíl nebude...

Autor Horo
Návštěvník
#3 | Zasláno: 28 Pro 2008 13:36 
Ahoj!
Měl jsem možnost si několikrát hodit s děličkami Bionic. Byly to teda dvouděličky 2,75lb mého přítele a byl jsem celkem spokojen. Dnešní blanky jsou už skoro na stejné úrovni u většiny kaprových prutů a kvalita je dobrá. Prut se nevlnil a nevybočoval, zdolávací akce je příjemná a bez obtíží ustojí i ryby kolem 15kg. Vůbec bych se nebál zlomení při náhozu a to ani s mnohem citlivějším prutem. Trojdělička je samozřejmě poněkud tužší díky spojkám a tím pádem 3lb jsou ažaž. Je to prut střední cenové třídy ve vyšší hranici a celkem by se dal za tuto cenu pořídit i prut renomovanějších výrobců, ale myslím že budeš spokojen. Jo a prodavačům bych moc nevěřil, je samozřejmé že budou vychvalovat to co zrovna prodávají a vše ostatní je šunt. )))

Vybavení pro kaprařinu Kaprařské fórum / Vybavení pro kaprařinu /
 dělička Sänger Bionic Carp, 3,6m, 3 díly, 3,25lb
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑