Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /  

chat - ano nebo ne?

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Led 2007 14:19 
ahoj, myslim, ze uz jsem tu na tohle tema nejaky ohlas videl, ale ted pisu sam za sebe. taky bych byl za zprovozneni chatu na tomto webu. jako laik ale ani nevim, jestli je to mozne, ale snad ano. osobne muzu rict, ze bych uvital moznost si s nekym pokecat na tema rybareni, at uz o cemkoliv. vzhledem k tomu, ze rybarit zacinam, by to pro me, a myslim, ze takovych je vic, byl urcite dobry zpusob, jak ziskavat nove informace. tim samozrejme nechci rict, ze soucasne forum mi je neposkytuje! na co se zeptam, na to dostanu odpoved. takze jen tak dal a drzim pesti. rybkam zdar :-)

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 12 Led 2007 16:10 
Ahoj,
chat pro mě není určitě problém. Pokud bude zájem, tak ho klidně na web přidám. Dříve tu dokonce i byl, ale tenkrát ještě byla návštěvnost tak zhruba poloviční, než je dnes, takže jsem ho po čase zrušil.

Jestli se přidá více lidí, kteří budou mít zájem, tak sem ten chat přidám. Je totiž potřeba, aby taky občas někdo v tom chatu byl (v dnešní době icq, skype a obecně IM).

Pokud bude zájem, tak chat přidám už třeba zítra...

Autor alda
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Led 2007 16:46 
Já přidávám další hlas pro.. :-).

Autor novas32
Návštěvník
#4 | Zasláno: 12 Led 2007 20:17 
icq je dobre, o tom zadna, ale treba ja mam problem v zamestnani, kde ma z pochopitelnych duvodu ke vsem pocitacum, co se SW a HW tyka, pristup jen IT spravce. a ja si nenainstaluju nic, kdybych se rozkrajel, nehlede na to, ze ani nesmim. takze pres den je pro me jedinou moznosti prave chat.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 12 Led 2007 20:44 
novas32

Hm,
vypadá to, že jsi mě asi přesvědčil. Myslím, že už se všichni můžete těšit na nový chat. V nejbližších dnech se doufám objeví na webu (jenom se k tomu musím dokopat:-)...

Autor novas32
Návštěvník
#6 | Zasláno: 12 Led 2007 21:24 
za sebe dekuju a doufam, ze to bude prinosne i pro jine, abych tu pak nebyl jen ja a Alda :-)))

Autor Fit
Administrátor
#7 | Zasláno: 12 Led 2007 23:17 
novas32:

I kdyby to mělo být jenom pro Vás dva, tak to klidně udělám, hlavně když to někomu poslouží. Navíc třeba někdy můžeme pokecat potom společně, třeba tady na fóru se můžeme domluvit společně na nějaké hodině a pak chatovat všichni...

Autor Fit
Administrátor
#8 | Zasláno: 13 Led 2007 11:50 
Tak Kaprařský chat jsem právě uvedl do provozu!!! Tak můžete vyzkoušet pánové... Stačí se podívat na Hlavní stránku :-).

Autor basnak
Člen
#9 | Zasláno: 13 Led 2007 13:55 
Výborně! taky se připojuji ke kladnému hlasu!
Jen jsem se tam podíval jak to vypadá, mám jeden dotaz, ohledně zobrazení celého zobrazení chatu! Když se dostanu na hlavní stránku toho chatu, tak se mi zobrazí na celé obrazovce monitoru a to ještě víc než má můj monitor palců :-D A nejde s tím nějak hýbat, žádná lišta na posunutí stránky tam není! Tak jestli by mi to někdo vysvětlil co a jak! Díkes!

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 13 Led 2007 13:58 
basnak:

Jaké používáš rozlišení monitoru? Já mám 1024x768 a funguje mi to ve všech prohlížečích, co jsem zkoušel, testoval jsem to v Opeře, IE a ve Firefoxu. Co máš za prohlížeč?

Autor basnak
Člen
#11 | Zasláno: 13 Led 2007 16:53 
Tak normálka - explorer

Autor Fit
Administrátor
#12 | Zasláno: 13 Led 2007 16:57 | Změnil(a): Fit 
basnak:

Hm, mě to teda funguje i v IE naprosto bez problémů a bez potřeby rolování lištou, co jsem tak to zkušel i s jinýma lidma, tak jim to jde taky, problém bude spíš na tvé straně. Zkoušel jsem to i při rozlišení 800x600px a funguje to taky, takže fakt nevím.

Tak teď jsem to zkoušel v IE při rozlišení 800x600 a taky se mi schoval panel pro zasílání příspěvků atd, co jsi psal. Bohužel je třeba při použití exploreru nutnost mít rozlišení 1024x768 nebo větší. Když jsem to ale zkusil ve Firefoxu, který používám já, tak to fugovalo i při nižším rozlišení.

Autor novas32
Návštěvník
#13 | Zasláno: 14 Led 2007 16:37 
tak jsem se dnes na chat uz asi 4 x mrknul, timto diky za jeho zrizeni, ale tak jak jsi se obaval, ani jednou tam nikdo nebyl. tak se to snad utrhne a lidi zacnou byt komunikativnejsi :-)

Autor Fit
Administrátor
#14 | Zasláno: 14 Led 2007 18:23 
novas32:

Hm, jde o to, že když se tam někdo přihlásí, tak ho to nebaví tam vydržet čekat, než tam někdo přijde. Nejlepší by bylo domluvit se předem s někým na nějakou hodinu a jít tam najednou. No uvidíme, každopádně chat je k dispozici...

Autor novas32
Návštěvník
#15 | Zasláno: 14 Led 2007 20:13 
tak jo, navrhuju 14:00. to je vetsina lidi v praci u pc, a pak ve 20:00, to uz je zase skoro kazdy z prace doma, (pravda, mozna se zrovna chysta nekdo do hospy, ze jo, tomu rozumim :-))) No a uvidi se :-)

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /
 chat - ano nebo ne?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑