Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /  

Nový vzhled webu!

Autor Fit
Administrátor
#1 | Zasláno: 2 Dub 2007 13:59 
Ahoj všichni,
tak jsem dneska konečně spustil nový vzhled webu. Kromě toho přibylo na webu několik nových funkcí atd. Uživatelské účty a veškeré informace zůstaly samozřejmě při starém. Strávil jsem na tom opravdu hodně hodin, tak doufám, že se Vám to bude alespoň trochu líbit. Kladl jsem důraz především na přehlednost a jednoduchost...

PS: Kdybyste někdo objevil nějakou chybu či nesrovnalost (špatné zobrazení, nefunkčnost něčeho atd.), tak to sem prosím napište. Chybička se někde mohla vloudit.

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 2 Dub 2007 16:00 
tak se mi to nezdalo, ze je to drobnejsim pismem a stranka je prehlednejsi :-)))

Autor Frostty
Člen
#3 | Zasláno: 2 Dub 2007 18:01 
přehledny, pěkny za 1...index a běž si sednout:D

Autor basnak
Člen
#4 | Zasláno: 2 Dub 2007 19:41 
Hola hej!
Je to pěkné! Supr. 1

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 3 Dub 2007 14:38 
Frostty, basnak:

Chlapi, díky za chválu...

Autor basnak
Člen
#6 | Zasláno: 4 Dub 2007 21:05 
Zkouška chyby! .........

Autor basnak
Člen
#7 | Zasláno: 4 Dub 2007 21:10 
Tak jsem zaznamenal nějaké ty chybky! když odepíšu na nějakou otázku, tak se neobjevuje v základní nabýdce otázek - kdo naposledy na ni odpovídal !!! Čím to je? a ještě se mi zobrazují v mojí fotogalerii nesmyslené fotky např. že se neukáže vůbec, nebo je tam divný nadpis nad ní ! ale zkusím se ještě na to podívat, jestli to tak pořád dělá........

Autor Fit
Administrátor
#8 | Zasláno: 4 Dub 2007 21:53 
basnak:

Ahoj, ve fóru jsem z hlediska funkcí vůbec nic neměnil (jenom nové logo a rozšířil jsem celou stránku. Jestli jsem to pochopil, co ti to dělá, tak máš pravděpodobně přepnuté třízení otázek. Stačí na to kliknout tady (viz. obrázek, to co jsem ti dal do rámečku).

Jinak co se týká té fotogalerie, tak jsem se právě díval na všechny tvoje fotky a nic divného jsem tam nenašel? Jinak kdyby jsi chtěl změnit popisky, tak se stačí přihlásit na webu a ty popisky si ve fotogalerii přepsat. Další možností by bylo, že jsi byl na webu zrovna v té době, kdy byl nějaký krátkodobý výpadek databáze, ale to bych se divil, protože za to platím poměrně velké peníze..., aby se to nestávalo.

Jinak kdyby něco, tak se ptej samozřejmě dál.

Autor basnak
Člen
#9 | Zasláno: 5 Dub 2007 00:41 
Hola!
Tak s tím fórem je už to v klidu, ale nějak přetrvává problém s těma fotkama. Pokud kliknu na fotku tak aby se mi zobrazila ve větším formátu a začnu listovat těma fotakama, tak se sice zobrazí všechny, ale je mezi nima nějaký bordel (že se tam zobrazí jen prázdné okno) - však zkus to tak listovat a uvidíš že je tam fotka, která tam nemá co dělat a není ani v seznamu fotek který se ti zobrazí když klikneš na jméno - ani nevím jak se tam dostala a ani nejde najít abych ji mohl smazat.

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 5 Dub 2007 01:16 
basnak:

Ano, máš pravdu. Ty jsi tam totiž nahrál některé fotky, které jsi potom smazal. Je tam totiž bezpečnostní ochrana, že já potom v administraci musím odsouhlasi smazání těch obrázků. Takže ty je smažeš (udělal jsi to dobře), ale já je pak později musím potvrdit za smazané. Už jsem to udělal, takže by to mělo být v poho. V tom byl celý problém...:-)

Sorry, já jsem totiž předělal celou fotogalerii na novou, takže si začínám teprve zvykat...:-)

Autor basnak
Člen
#11 | Zasláno: 7 Dub 2007 13:14 
Ne v poho!
Už je to v pořádku! Díkes ;-)

Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /
 Nový vzhled webu!
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑