Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /  

Kdy udělat chatovací období?

Autor Fit
Administrátor
#1 | Zasláno: 22 Kvě 2007 22:37 
Ahoj,
protože se mě lidi dotazují, kdy mají chodit do kaprařského chatu, tak mě napadlo, že by se dala vyhlásit třeba nějaká hodina, kdy by se tam chodilo...

Napsal bych to například do chatu někam nahoru , aby si to každý mohl přečíst a kdyby chtěl pokecat, tak by se tam v tý době mohl přihlásit.

Můj nápad je třeba ve středu a v sobotu po 20hod... Nebo tam mám napsat každý den od 20hod třeba? Nebo máte někdo nějaký nápad? Napište, jestli o to někdo máte zájem. Inspiroval jsem se na carp.de, kde to mají podobně uděláné...

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 23 Kvě 2007 19:05 
Fit
ahoj, ja bych tam dal i nejaky cas odpoledne, hodne lidi ma moznost jit na net aspon na chvili v praci, treba v 15 hodin. vecer samozrejme taky, ale rekl bych, ze moznost pripojit se maji lidi spis v zamestnani. tim samozrejme nemam na mysli to, ze by se flakali, ale ne kazdy musi mit doma internet.

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 24 Kvě 2007 15:49 
Dobře,
tak já tam dám dejme tomu od 15 do 17 a pak od 20 do 22hod...? A které dny? Všechny, nebo jenom některé?

Autor novas32
Návštěvník
#4 | Zasláno: 25 Kvě 2007 09:06 
Fit
ja bych dal asi vsechny dny, nekdo urcite muze jen nektery den, tezko zjistovat kdo a kdy muze, tak at maji moznost si popovidat, kdyz zrovna maji moznost. pokud se stane, ze nektery den zrovna nebude vyuzivany, asi to neni myslim problem, ne?

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 27 Kvě 2007 20:46 
Hm,
tak to tam asi napíšu tak, jak píšeš ty. Problém v tom samozřejmě žádný není. Jakmile budu mít čas, tak to tam dám. Díky za inspiraci...

Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /
 Kdy udělat chatovací období?
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑