Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /  

Chyby serveru

Autor Jirka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Čvc 2007 13:53 
Ahoj,
zajímalo by mne, proč nelze napsat v textu název navijáku "S h i m a n o" bez mezer jako normální slovo...

Jakmile to v textu zprávy napíšete bez mezer, tak při ukládání to na Vás zařve a skončíte chybou že nejste oprávněni použít slovo "h i" ...

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 14 Čvc 2007 12:25 
Jirka:

Ahoj,
tento problém způsobovala antispamová (proti počítačovým robotům) ochrana, kterou jsem dělal. Jde o to, že jsem udělal zákaz některých slov, které se nesmí vložit do fóra. Mezi nimi bylo i slovo "Hi", které tento problém způsobovalo. Už jsem to ale opravil, takže s tím nebude problém, klidně už Shimano můžeš psát.

Takže z mé strany malá omluva a díky za upozornění...

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 26 Srp 2007 19:12 
Fit
Zdarec. Mám takový větší problem. Nejdou mi vkládat nové fotky do fotoalba !!! píše mi to "Nepodařilo se vygenerovat náhled!"
Co s tím ???

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 27 Srp 2007 10:31 
basnak:

Ahoj,
nevím čím to bylo, ale teď jsem to zkoušel a hned na poprvý to šlo úplně normálně. Nevím jak jsi to tam zkoušel dávat, ale zkus tam ty obrázky dávat raději po jednom snímku.

Klikni na Nový obrázek a pak dej Jeden obrázek. Jinak taky pozor na to, že obrázek může mít max. 200kb a taky zase nesmí být příliš malej, jinak se nevytvoří ten náhled.

Ale je možný, že v době, kdy jsi to dělal ty, tak byl nějaký výpadek na serveru u mého poskytovatele hostingu, zkus to teď, mělo by to jít. Kdyžtak napiš...

Autor basnak
Člen
#5 | Zasláno: 27 Srp 2007 18:19 
Fit
No tak se nic nezměnilo - tak jak popisuješ tak jsem to dělal i minule, ale i teď to pořád nejde !!! Prostě upravím fotku - zmenším ji tak aby měla míň jak 200Kb a pořád se objevuje: " Nepodařilo se vygenerovat náhled "
Já už nevím čím to je !!! Zkoušel jsem měnit adresy aby měl obrázek jinou adresu ale nic nepomáhá !!!
Asi bude lepší když ti je pošlu, napíšu k nim popis a zkusíš to tam vložit :-(

Autor Fit
Administrátor
#6 | Zasláno: 28 Srp 2007 09:46 
basnak:

Ahoj,
ještě mě napadá, že ten název fotky nesmí mít háčky a asi ani čárky v názvu, nemáš to tam náhodou, v tom by mohl být taky problém. Jinak ty fotky musí být samozřejmě ve formátu JPG, jinak to nepůjde, podívej se, jestli nemáš náhodou třeba BMB, to by nešlo.

Je to divný, protože teď tam nahrával nedávno i někdo cizí a fotky se nahrály, já to včera taky zkoušel a bez problému.

Pokud se ti to nepovede, tak mi to pošli na mail a já to tam nahraju. Ale bude to asi až o víkendu, protože teď totálně nestíhám, nebo» zítra dělám závěrečky v autoškole a mám toho dost. Ve čtvrtek chci jet na ryby na celý den, tak bych se na to o víkednu podíval. Klidně mi to pošli, to se musí pořešit... Zatím se měj.

Vše o tomto serveru Kaprařské fórum / Vše o tomto serveru /
 Chyby serveru
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑