Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

štěrkovna koblov

Autor smera
Návštěvník
#1 | Zasláno: 7 Bře 2007 22:52 
zdravim lidi,nejezdíte někdo na koblov?jedeme tam v ke konci dubna a nevime co a jak.díky za každou radu a zkušenost.

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 8 Bře 2007 08:22 
13.2. o tom nekdo psal v reportazich, je to na uvodni strane tohoto webu, mrkni na to. docela pekny clanek.

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 8 Bře 2007 09:31 | Změnil(a): Fit 
smera:

Ahoj, o Koblově je toho tady na webu hodně. Tady máš články:

Podzimní putování za kapry
Podzimní putování za kapry II
Putování za kapry 3 (Koblov)

Nejnovější článek, jak psal novas32 máš tady: Naše úspěšná výprava na Koblov

Jestli chceš podrobnější info o vodě, tak napiš panu Rabiňákovi (autor všech článků), myslím si, že ti poradí. Jezdí tam už dlouho. E-mail na něj máš pod článkem, když najedeš na jeho jméno.

Autor bart
Návštěvník
#4 | Zasláno: 1 Dub 2007 22:01 
na Koblově jsem se byl párkrát podívat a můj názor je ten že tato voda mi připomíná akvárium a v něm "velcí " čichavci které lovím na polikáček a 0.10 silon a požitek je stejný.Známí co tam jezdí vykládá že pokud nemá za týden lovu aspoň 50 záběrů tak to tam nejde a na masařinu nejsem zvědav.Určitě se najdou takoví kterým jsem teď šáhl na modlu ale tohle je můj názor.Okolí na mě působí jak měsíční krajina a ve vodě desítky t.bójek a kapři do 18 kg a nevím o žádném monstru co slybuje majitel že by tam bylo uloveno.Ale každému podle chuti.Pro mě bude kapr o velikosti 70 cm ze svazovky víc než kapr 90 z Koblova.Tak to je a nikdo mi to nemůže vyvrátit.

Autor alda
Návštěvník
#5 | Zasláno: 22 Čvn 2007 19:40 
no sever moravy ma ,však i top soukromou chytacku. www.lihovarskyrybnik.ic.cz je to v okr Opava

Autor Jirka
Návštěvník
#6 | Zasláno: 26 Čvn 2007 09:44 
Tak jsem si myslel, že bych na týden s klukem (je mu 14 let) na Koblov jel. Smí se tam chytat na 3 pruty nonstop. Já mám akorát vybavení na 3 pruty, tak jsem si myslel, že budem chytat na ty tři pruty společně.
Přečetl jsem si ale tamní rybářský řád, kde je ale vysloven "Přísný zákaz" nechat kohokoliv jiného manipulovat s pruty. Nedalo mi to a napsal jsem tam. Odpověď mne vůbec nepotěšila: Pokud bych chtěl nechat syna sáhnout na nějaký prut, tak mu musím koupit uplně normální povolenku a vůbec je nezajímá, že bychom dohromady chytali na tři pruty.
Možná si řeknete, že je to správné - když nemá povolenku, tak nemá co chytat. Asi ano, ale mě selský rozum říká, že když povolenka na tři pruty stojí 1400 Kc, tak nevidím problém v tom vydat jednu povolenku na dva pruty za 1000 Kc a další povolenku na 1 prut za 500 Kc...
No nic, na Koblov tedy nepojedeme...

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 26 Čvn 2007 12:42 
Pro Jirku.Myslim,ze na lihovarskem rybniku by nemel byt problem,kdyz bude chytat syn na tvuj prut,ale chyta se tam jen na dva.

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 štěrkovna koblov
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑