Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Turyňský rybník

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 16 Dub 2007 10:06 
ahoj, muzete mi nekdo poskytnout info o tomto reviru? jak, kdy, na co atd. rad bych se tam vypravil. diky.

Autor YAZZA
Člen
#2 | Zasláno: 1 Kvě 2007 14:58 
Ahoj. Já tam chytám s krmítkem a na boilies - vanilka a jahoda. Někdy přidám i žížalku nebo červa. Oboje se mi osvědčilo. Nejlépe rozhodně duben, květen, červen, později jsem se už moc nečapal. Co si pamatuju tak hlavně cejni, plotice a samozřejmě kapři. Můj tam měl cca 55cm, daná míra je tam myslím 40cm. Jeden čas se tam tahali i sumci. Ryby nejsou největší, ale tyhle 3 měsíce jsem si tam vždy zachytal. Trochu mě ale znervózňovali sem tam leklí jedinci ve vodě

Autor novas32
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Kvě 2007 14:34 
YAZZA
zdarek, tak jsme to tam vcera byli zkusit se superkvakem :-) jak rikas, velikost ryb ne zrovna nejvetsi, cejni a kapri dorostenci, vse do cca 25-28 cm. nejvetsi uspesnost na kukurici a parenou housku primo na hacek, z vody se podivalo cca 15 rybek. podotykam, ze rybaru tam bylo valne, nicmene co jsem sledoval, jejich uspesnost byla prakticky nulova. jinak pekne prostredi, je fajn pri chytani sledovat brodici se capy a volavky :-)

Autor pinkerton
Návštěvník
#4 | Zasláno: 24 Kvě 2007 09:18 
Zdar,jezdím na záplavy dost často tak jestli máš chu» tak zavolej můžeme jet spolu.Ve dvouch se to lépe táhne:) tel. je 603342923.
Pojedu tam dnes navečer,auto mám

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Turyňský rybník
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑