Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Jestřabice

Autor Vazy
Návštěvník
#1 | Zasláno: 28 Kvě 2007 00:38 
Chci letos vyrazit na soukromou nadrž Jestřabice,pro me naprosto neznamou,mohl by mi nekdo kdo tam chytal k teto vode neco napsat?Zajimaji me kapri a jeseteri.Diky

Autor Anonymní
Návštěvník
#2 | Zasláno: 20 Dub 2008 17:16 
zdarec v loni mě tam vytáhli kámoši co nemaj RP.přijeli jsmetam z brna až kolem sedmé,ale kaprům to vůbec nevadilo.chytal jsem jednu udici na těžko s krmítkem(zamáčknuty protihroty)a druhou asi 4m od břehu na kukuřici na brk.na položenou jsme do odpoledne vytáhli každej pár kaprů(max70 cm)ale plavaná s kukuřicí vyhrála.pstruzi(největší 47cm) a jeseter(120cm) na 13 silonu byla fakt paráda.jinak je to pěknej revír,ale na můj vkus až moc rybářů.

Autor Iginlo
Návštěvník
#3 | Zasláno: 20 Dub 2008 19:43 
Tak nějak.Místní domorodci jen sledují kde to komu bere a snaží se jakýmkoliv způsobem vetřít a okupovat cizí bojky či místo kde to zrovna bere.Kapři % do 70cm,špatná místa pro bivak.

Autor susenka
Návštěvník
#4 | Zasláno: 16 Kvě 2008 03:28 
My v Jestrabicích chytáme skoro porád ,ale že by tam byli trofejní kapři nemužu říct ale jeseter kapr do 70 se tam dachytit za noc i 12 az 15 kusu takze nouze o zaber tam neni...

Autor Misuline
Návštěvník
#5 | Zasláno: 24 Čvn 2008 12:05 
Nazdar,v jestřabicích jsem byl na rybačce celý víkend,o zaběry není nouze,ale souhlasím s tí,že tam bývá hodně rybářů,jinak ryby supr

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Jestřabice
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑