Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Vášův mlýn

Autor Jirka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Čvc 2007 14:35Reagovat Citát  
Ahoj,
byl jste někdo na tomhle revíru?
Pokud ano, poskytněte mi prosím nějaké info. Diky.

Autor Anonymní
Návštěvník
#2 | Zasláno: 19 Srp 2007 21:32Reagovat Citát  
te buh jezdim tam dvakrat tydne jsou tam kapri pres metr blizsi info na icq 241585691

Autor Majkl
Návštěvník
#3 | Zasláno: 26 Srp 2007 14:05Reagovat Citát  
Přes metr tam nejsou ani náhodou nejvědšího jsem ulovil já letos a to 92.cm lysec a 17kilo Roman majitel tam má fotky je tam větší ještě jedem tem má kolem metru,ale toho ještě nikdo nechytil amuři ty tam maj tutově přes metr těch je tam hodně a hodně moc krásnejch kaprů od 70 do 85cm je to tam bomba a štiky jsou tam také hodně přes metr.Znám to tam velice dobře a náš team tam dost často jezdí.

Autor samcarp
Návštěvník
#4 | Zasláno: 29 Dub 2008 17:32Reagovat Citát  
Můžu potvrdit. Majkl má pravdu já jsem z Milevska a taky tam občas zajdu.Pěkná voda a s majitelem se nechá dobře domluvit

Autor Gabriel
Člen
#5 | Zasláno: 2 Čvc 2008 21:34Reagovat Citát  
Ahoj, jenom se chci zeptat na jakou příchu» boilie jste dosahovali nejlepších výsledků co se týká záběrů, pokud to samozřejmě neni tajný.. ;-) díky

Autor samcarp
Návštěvník
#6 | Zasláno: 21 Čvc 2008 19:19Reagovat Citát  
Já jsem tam chytil největšího na anglickou brusinku

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Vášův mlýn
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑ 
TOPlist