Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Liptovská Mara

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next »

Autor tomas
Člen
#1 | Zasláno: 26 Říj 2007 20:58 
Příští rok se chystám na Maru na kapry. Chtěl bych tam udělat alespon týdenní výpravu a myslel jsem že kdyby nás bylo víc - byla by větší šance na pěkný úlovek. Jel by někdo ? peci

Autor PALO
Návštěvník
#2 | Zasláno: 26 Lis 2007 11:56 
ZDAREC TOMASI, MAME STEJNY UMYSL BUDTO NA MARU NEBO NA KRALOVOU,JSME DVA Z OKR BRUNTAL,ODKUD JSTE VY? ICQ 212 032 859

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Led 2008 14:41 
Čau kluci, dlouho jsem tyto stránky neotevřel tak píšu až ted. My jsme z Příbramska a zatim jsme taky dva. ICQ nemám ...

Autor hyro
Návštěvník
#4 | Zasláno: 21 Led 2008 11:32 
Dobry den,

Som z Liptovskeho Mikulasa. Ak xcete nieco poradit ohladom Lipt. Mary kludne sa pytajte. Hadam Vam budem vediet odpovedat na vsetko.
Mozte v pripade zaujmu napisat aj na hyro@zoznam.sk.

Autor hyro
Návštěvník
#5 | Zasláno: 24 Led 2008 11:40 
Nazdar,

Akurat pozeram tabulku primernyx hmotnosti kaprov na slovensku.

Vidim ze Liptovska Mara je No.1 stale.

http://www.povazskyrybar.sk/povryb31.htm

Ak sa xysta niekto na slovesnke nadrze urcite ho bude tabulka zaujimat.

Autor bob
Návštěvník
#6 | Zasláno: 10 Úno 2008 14:08 
ahoj jede letos nekdo na lip.maru chtel bych taky vyrazit tak se ozvete kdo by jel sem z prahy

Autor tomas
Člen
#7 | Zasláno: 18 Úno 2008 19:40 
čau bobe, já mám v plánu Maru. ty jsi sám nebo je vás víc ?

Autor bob
Návštěvník
#8 | Zasláno: 19 Úno 2008 20:00 
tomas zatim sem sam ale sem z prahy mas nejakej jinej kontakt nez je tohle treba icq,a uz si byl na mare ja jeste ne

Autor tomas
Člen
#9 | Zasláno: 20 Úno 2008 21:13 
čau bobe, já jsem zatim taky sám. Na Maře jsem ještě nebyl, ale mám o ní dost informací a čím více jich mám, tím více mě to tam láká ... ICQ budu mít co nevidět, tak pak dám kontakt. Zatím se tě jen zeptám, kam jezdíš tady u nás v čechách ???

Autor bob
Návštěvník
#10 | Zasláno: 21 Úno 2008 18:49 
tomas ja jezdin na stit a labe jinak v jiznich cechach na majdalenu piskovna u chlumu u trebone pak na novy kanclir ale nejvic na labe mam znej pekny kapry i svuj osobak,jinak chytam metodou chyt a pust.jaky mas vybaveni na ryby co se tyce navijaku a prutu.tak jo ja mam taky nejaky info o mare tak muzem vyrazit odkud ses

Autor tomas
Člen
#11 | Zasláno: 22 Úno 2008 20:29 
Čau, já jsem z Dobříše. Taky samozřejmě chytám metodou chyt a pust. Je to pro mě samozřejmost. Taky už jsem několikrát byl na štítě. Nejedeš náhodou na závody, co se tam letos pořádají. To Labe ti závidím, taky bych se tam někdy rád podíval, ale vůbec to tam neznám... Vybavení mám obyčejné žádný zázraky. Pruty Sportex a navijáky Ultegry XTA. Mám ještě člun Mariner. Náhodou skype nemáš ???

Autor bob
Návštěvník
#12 | Zasláno: 23 Úno 2008 18:57 
mam icq skype ne dobris to neni tak daleko,muzes prijet na labe nekdy

Autor bob
Návštěvník
#13 | Zasláno: 23 Úno 2008 18:58 
na zavody nejedu nemam rad takovyhle akce

Autor tomas
Člen
#14 | Zasláno: 24 Úno 2008 15:54 
čau, ICQ už jsem nainstaloval, ale mám sním nějaké problémy. Na Štít jsem se ptal, protože se tam pojedu podívat, tak jestli tam náhodou nebudeš.
Na to Labe bych se stebou někdy rád domluvil. Dneska jsem se byl podívat na Slapech ( hledat nějaké nové místo ) a byl jsem hodně naivní, když jsem si mysle, že oběvím nějakou opuštěnou a tichou zátoku. Lidi už dokázaly udělat bordel uplně všude ...

Autor bob
Návštěvník
#15 | Zasláno: 24 Úno 2008 19:22 
slapy mne nelakaj ja spis piskovny na zavody nejedu mne nejak neberou

Stránka  Stránka 1 z 2:  1  2  Next » 
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Liptovská Mara
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑