Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Oznámení - soukromý rybník Štocký

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 21 Úno 2008 22:56Reagovat Citát  
Vážení rybáři, rybářky, návštěvníci Štockého rybníka...

Vzhledem k určitým změnám na této vodě, věnujte prosím pozornost
!!! následující informaci !!!

Od ledna r. 2008 do odvolání se na tomto revíru pozastavuje rybolov i veškerá činnost s ním související !!!

Tímto bychom chtěli všechny požádat, aby nám
zbytečně nevolali a nechtěli znát podrobnosti.

Věřte, že je nám tato záležitost velice nepříjemná,
ale v tomto případě se nedá nic uspěchat !!!

Všechny aktuality, které se budou vztahovat k současné situaci na
revíru, budou včas zveřejněny na našich stránkách !!!

Všem se upřímně omlouváme a věříme, že se vše v brzké době
vyřeší a budeme se zde opětovně setkávat
nejen u pěkných úlovků .... !!!

Nekulovi

Autor Anonymní
Návštěvník
#2 | Zasláno: 26 Úno 2008 23:43Reagovat Citát  
Ououu měl jsem to kousek a bylo tu příjemné domácké prostředí, pohoda a klídek, krásná příroda.... Doufám že se to vyřeší! Držím palce!

Autor Anonymní
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Bře 2008 13:42Reagovat Citát  
Držím Vám Nekulovi všechny palce, co mám, aby Vám to dobře dopadlo. Bylo to tam u Vás vždycky paráda. Maryška z Husince

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 20 Bře 2008 12:14Reagovat Citát  
Ahoj Vendy a Fando,doufám,že se to brzy vyřeší,držte se a mějte moc fajn.Luďa z Kuřimi

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 30 Bře 2008 10:15Reagovat Citát  
RYBOLOV NA RYBNÍKU ŠTOCKÝ DEFINITIVNĚ UKONČEN !!!

Vážení, tímto Vám oznamujeme , že ŠTOCKÝ rybník se bude dne 4.-5.4. 2008 lovit a bude zde ukončena činnost sportovního rybolovu. Pro zájemce, kteří se budou chtít jen ze zvědavosti podívat a koupit si rybu jsou srdečně vítání a zváni.
Kdo by měl případný zájem o odkup většího počtu ryb a sortimentu rybí osádky, volejte na tel. +420 739 741 248.

Děkuji
Nekula František

Autor Anonymní
Návštěvník
#6 | Zasláno: 6 Dub 2008 20:36Reagovat Citát  
Takže konečná, byl jsem se podívat na výlovu, největší kapři tak kolem 10 - 15kg, tolstolobici přímo obrovští a spousta slušných candátů a ostatních ryb. Hodně jich šlo do náklaďáků asi soukromých revírů, (nechyběl ani Jakub Vágner) takže se asi s některými rybami potkáte na jiných revírech, což je dobře. Pohled na vypuštěný rybník a hordu lidí na hrázi byl příliš definitivní a tak jsem zamáčknul slzu a cigáro a jel za rybama tam kde jsou svobodné a ne rukojmím lidských sporů.

Autor Anonymní
Návštěvník
#7 | Zasláno: 9 Lis 2008 21:08Reagovat Citát  
Dobrý den pane Nekudo.

Nevím, jestli jsem na správné adrese, ale rok je pryč a já nevím, jestli se mohu těšit na hezké dny a večery strávené u pěkného rybníka. Bude rybařina příští rok? Kde dostanu nějaké informace?
Jsou nové stránky? Kdo odpoví?

Děkuji
Josef Bátra

Autor Anonymní
Návštěvník
#8 | Zasláno: 10 Lis 2008 00:53Reagovat Citát  
Na to by mohl dát odpověď snad jenom MAX, který dělal web Štockého, ale obávám se že tento revír je už pro rybáře na dlouho (nebo nadobro) ztracený. Škoda....

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Oznámení - soukromý rybník Štocký
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑ 
TOPlist