Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

přehrada Dalešice

Autor kalic
Návštěvník
#1 | Zasláno: 15 Dub 2008 21:47 
ahoj chci se zeptat jestli máte někdo skušenosti s touto nadrží?a jake?ja se tam letos chystam poprvé tak budu vděčnej za nějaké rady.dík!

Autor CT Ji
Návštěvník
#2 | Zasláno: 16 Dub 2008 00:35 
Jezdíme na Dalešice celkem pravidelně a zkušenosti jsou lecjaké. Všechno se odvíjí od toho že se hodně a prudce hýbe s vodou a tak v zadní části přehrady je to pak schopné odtáhnout i velmi těžké olovo. Taky jeden týden někdy stačí aby dobře zakrmený flek byl bez vody. Jinak když to jde zachytáš si dobře a ryby pěkný, jen mi trochu vadí že se tahaj mezi plovoucíma petkama a spoustou jinýho marastu co přinese řeka. Občas tam zlobí policie a tak parkovat jen kde se může a to je zpravidla hodně daleko od vody, povolení k vjezdu vydává tuším městský úřad v Náměšti. Bivak nebo přístřešek vždy považují za stanování a pokuta následuje. Pokud je voda je dobrý místo Číměř (dá se zajet až k vodě po asfaltce a parkovat na ní). Při nižším stavu vody zbývá Koněšín (je třeba povolení k vjezdu). Hartvíkovice mají v sezóně zákaz chytání z kempu. Dobrý je tudíž flek u ostrova pod silničním mostem (hodně vázek) no a dvě malé zátoky vlevo od hráze jsou už mezi rybáři proslulé jak množstvím ryb, tak výší pokut při parkování na lesních cestách. Takže celkem dobrodružství! Mnoho zdaru!

Autor kalic
Návštěvník
#3 | Zasláno: 21 Dub 2008 21:21 
diky za odpověd.to sem teda vyžne zvedavej jak to tam bude vypadat.skusím asi ty zatoky,neco mi o nich říkal kamoš,tak uvidím co se tam bude dat vykouzlit.měj se čus...

Autor mirek
Návštěvník
#4 | Zasláno: 20 Kvě 2008 12:21 
mužete mi někdo poradit kde si mužu zakoupit hostenku na Dalešickou přehradu děkuji za odpovět

Autor jakub
Návštěvník
#5 | Zasláno: 1 Čvc 2008 17:33 
Zdarec mám dotaz dá se na dalešicích koupit jednodení povolenka a jestli jo víte kolik stojí díky za odpověď

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 přehrada Dalešice
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑