Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Zakrmovani Teplice-Katerina

Autor Anonymní
Návštěvník
#1 | Zasláno: 13 Čvc 2008 22:02 
Dobry den,
po 2 lete pauze jsem znovu u rybareni a protoze rybareni za cely rok v severnich cechach pobliz Decina stalo zatim za nic..Rozhodl jsem se k male zkousce k zakrmeni na "Katerine"..
Zatim jsem na sve misto dorazil dvakrat po 5denni pauze,zakrmuji zatim tim nejpristupnejsim pro me tedy prvni tyden 3kg kukuricneho srotu a N2 granulovane+1/2 kila kolinek a konzervu kukurice pri prichodu jsem prvni tyden nechytil temer nic jen 1plotici..Druhy tyden bylo trosku videt ze ryb je zde vice..Znovu 2kg Kukuricneho srotu a 1kg N2 granulovane+chleba,kolinka s hlinou.Na tomhle chytani jsem jsi uz alespon trochu zachytal chytil jsem 4 paradni cejny 43-50cm..Ale kapr zatim zadny,pristi tyden se chystam na dalsi lov 4kg srotu ale tentokrat si vezu rohlikove boilie,kukurici,zizaly a rybi zob..Jsme zvedav jak to tenhokrat dopadne..Mate nekdo zkusenosti s katerinou,nebo s severnimy cechy..Nebo s timto zpusobem lehkeho zakrmovani..Rekl bych ze tento zpusob celkem natahne ryby na misto,protoze ikdyz jsem toho tolik nechyt rozdil v zaberech a pohybu ryb byl vetsi

Autor mannice
Návštěvník
#2 | Zasláno: 15 Čvc 2008 20:10 
Lidicky tak jsem zvedavej zitra se chystam vyjet na ryby,drzte palecky

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Zakrmovani Teplice-Katerina
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑