Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

Plodovec Řásná

Autor max
Návštěvník
#1 | Zasláno: 24 Čvc 2008 21:18 
Co tam tomu říkáte???

Autor CT Ji
Návštěvník
#2 | Zasláno: 25 Čvc 2008 00:04 
Jezdíme tam občas si spravit chu» po svazovkách. Údajně je tam kolem 180 kaprů přes 10kg což jsou vyřazené chovné kusy. Je pravda, že někteří kapři vypadají dost bídně, ale jsou mezi nimi i opravdové krásky. Zatím největší lysec měl 14,78kg. V pohodě se dá chytit i několik kaprů na boilís hned první den. Krmit se nesmí, ale pár koulí na PVA dává každý boilísář a krmítka jsou běžná. Je tu i dost pstruhů, jeseteři, pěkní líni, nově i marény a jinak běžná obsádka. 30,-Kč na hodinu a klasická záloha předem 500,-. Dá se i koupit členská legitka kde se pak neplatí hodinová sazba. Ponechané ryby se platí podle ceníku. Takže celkem pohodový nedělní revírek.

Autor max
Návštěvník
#3 | Zasláno: 24 Srp 2008 17:34 
ve čtvrtek tam byla super chytačka.nej měl 80cm 12,55kg

Autor max
Návštěvník
#4 | Zasláno: 24 Srp 2008 17:36 
jo a přišel na peletu v kombinaci s boilies monstr krab

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 31 Srp 2008 14:51 
Jo peleta za boilískou je tu to "pravé ořechové". Včera byl záběr sice až v osm večer ale zato měl 85cm a skoro 14kilčo. Foukačkáři drancovali kapříky po celý den... ten rybník je snad bezednej - odvezli jich mraky.

Autor Anonymní
Návštěvník
#6 | Zasláno: 4 Říj 2008 22:05 
Dnes od poledne do večera čtyři jízdy a tři kapři měli přes 10kg. Největší 82cm. Vše bez vnadění na osmnáctky koule. Fakt dobře zarybněný rybník. Super chytačka!

Autor max
Návštěvník
#7 | Zasláno: 9 Říj 2008 19:58 
odkud si anonyme???

Autor max
Návštěvník
#8 | Zasláno: 9 Říj 2008 20:00 
odkud si anonyme???

Autor Anonymní
Návštěvník
#9 | Zasláno: 12 Říj 2008 11:24 
Z Jihlavy Maxi, známe se z dřív ze Štockýho -))). Zdravím Tě!

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 12 Říj 2008 16:06 
Existují nějaké webové stránky tohoto revíru? Případně nějaký bližší popis tohoto revíru? Z Google jsem zjistil, že je to asi někde v blízkosti Telče. Já bydlím taky kousek od Jihlavy, tak bych se tam možná někdy zkusil taky podívat a zachytat si. Pokud někdo víte, tak kdyžtak napište. Díky...

Autor Anonymní
Návštěvník
#11 | Zasláno: 12 Říj 2008 22:20 
Jediné informace o tomto revíru na netu jsou na http://www.fisch.cz . Revír patří k Rybářství Telč. Na stránkách je jen několik fotek, iformací a řád pro odchyt. Revír leží hned u obce Řásná, odbočka v obci u autobusové čekárny. Nalevo od silnice je rybník Velopařezitý a napravo asi 50m za obcí je odbočka na rybník Plodový označený cedulí "Plodový rybolov". Od rybníka je dobře vidět tyčka vysílače na Javořici. Letos se chytá do 2.listopadu a týden poté je výlov, takže to ještě můžeš stihnout.

Autor Fit
Administrátor
#12 | Zasláno: 13 Říj 2008 08:48 
Anonymní:

Díky moc za info. Nevím, jestli to vyjde ještě letos, ale určitě bych se tam pak někdy rád zajel podívat a zachytat si. Ten rybník Velopařezitý znám, jednou jsem tam byl koupat. Ještě jednou díky...

Autor max
Návštěvník
#13 | Zasláno: 8 Lis 2008 06:46 
tak a je to tady. Dneska se loví plodovec ,tak se koukneme co tam je za obsátku.No nic jedu tam už ted.

Autor Anonymní
Návštěvník
#14 | Zasláno: 9 Lis 2008 00:24 
Tak co jsi viděl maxi? Já musim přiznat že díky hnusnýmu počasí jsem po hodině zbaběle prchnul do sucha, takže jsem viděl kulový. )) Snad jenom mrňavý pstruhy v kádi a pár slušnejch kaprů kolem tak 13kg. Jo a taky nějaký jesetery a candoše, minimarénky a 3 štiky. Je to asi moje chyba že jsem tam nebyl v tu pravou chvíli, protože vím že se tu chytaly pěkný ryby. Taky mě překvapilo zvednutí cen ryb, ale co, kšeft je kšeft, že....

Autor max
Návštěvník
#15 | Zasláno: 9 Lis 2008 20:01 
no tak to jsme viděli stejně .Počasí stalo za prd celou dobu a až do konce sem taky nevydržel byl sem mokrej skrz naskrz.Nějakej ten slušnej kapřík tam taky byl,candáti taky super,sem tam aji malej amur nic moc já sem byl zklamanej.čekal sem ryby jako bejk a ono pořád nic tak sme jeli domu.Škoda to počasí třeba ty veliky tam byly až na konec.To poznáme až na jaře tak zatim čau

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 Plodovec Řásná
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑