Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Revíry Kaprařské fórum / Revíry /  

prokletý dnz 27 a 28.9.2008

Autor Venda
Návštěvník
#1 | Zasláno: 29 Zář 2008 09:02 
Lidi nevim co se děje, ale na místě kdy často chytám a dobře se chytá najednou po oteplení absolutně nic ani »ukance, prostě nic jakoby ty ryby nežrali. Jelikož nejsem masák ani dědula co se stím smíří, ale jsem spíše sportovní rybář jsem dost vyvedenej z míry co se vlastně děje. Kralupy nad Vltavou near Mělník. Jaký ste měli vy o víkendu rybařinu? jestli úspěšnou na vLtavě na co ste chytali a jak daleko od břehu? díky

Autor Venda
Návštěvník
#2 | Zasláno: 30 Zář 2008 09:53 
Takže bohužel přicházím s novinkou, která tedy nijak nepotěší. Dva rybáři co okusili můj flek, týden před víkendem tahali rybu za rybou a nepouštěli zpět. Jasný případ masáctví. Tohle je neslýchanost prvního stupně a co mě mrzí nejvíc, jsou ty ryby. Svazovka mě začíná srát (omluvám se, ale jiné sinonymum slušného charakteru jsem nenalezl). Tak člověk je rád jak je to prima, že přijde k vodě a berou berou a pak týden hovad a 2km řeky jsou ochromené.

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 30 Zář 2008 13:06 
Venda
hm....tož co s tím člověk nadělá, nijak se tomu neubrání. Je to škoda. A takového fleku ještě víc. Nějakou chvílu to potrvá, než tenhle flek najde nová ryba, která doroste do pěknějšího kusu. Asi neexistuje způsob, jak si uchránit místa před rybářema, kteří tíhnou po masu.

Revíry Kaprařské fórum / Revíry /
 prokletý dnz 27 a 28.9.2008
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑