Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

Chytání s podvodním splávkem.

Autor Pjó»a
Návštěvník
#1 | Zasláno: 4 Zář 2006 09:28 
Nazdar páni rybáři. Chystáme se s kamarády na řeku a rád bych vyzkoušel chytání s podvodním splávkem. Hodně jsem o tomhle způsobu lovu slyšel, ale ještě jsem neviděl, jak taková montáž vypadá a jak se váže. Poradí mi někdo? Díky moc.

Autor Gabriel
Člen
#2 | Zasláno: 4 Zář 2006 12:03 
Ahoj, nedávno o tom byl pořad jak na ryby, tušim že 23.8., přišel jsem bohužel pozdě, ale na netu se snad najde záznam nebo u nějakýho známýho, jestli to nemá nahraný... Třebas to vyjde, víc nemohu pomoci.. Zatim hodně úspěchů

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 4 Zář 2006 14:54 | Změnil(a): Fit 
Ahoj,
podvodní splávek se používá jen pro lov sumců, ne? Toto fórum je výhradně kaprařské (viz. Pravidla), proto prosím diskutujte jenom na téma kaprařina (v rámci rubrik fóra). Jinak pokud hledáš informace o tomto lovu, tak tady máš třeba jeden článek: Sumci a podvodní splávky.

Díky za pochopení...

Autor Pjó»a
Návštěvník
#4 | Zasláno: 4 Zář 2006 22:34 
Ahoj Gabrieli, díky za tip. Našel jsem to :o)

Ahoj Fite, omlouvám se, ale myslel jsem, že se používá i na kapry. A dík za odkaz.

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 4 Zář 2006 22:59 
Pjó»a

Ahoj Fite, omlouvám se, ale myslel jsem, že se používá i na kapry.

Ok, to je v pořádku. Já už jsem právě myslel, že někdo vymyslel novou metodu na kapry ve spojení s podvodním splávkem :-).

Autor Lupic
Návštěvník
#6 | Zasláno: 5 Zář 2006 08:43 
Ja chapu, ze web je zameren na lov kapru a dost to ocenuju. Ale neni blbost omezovat pravidla fora jen na kaprarinu? Myslim, ze fora jsou kvuli tomu,aby se na nich co nejvice diskutovalo. Zakazovat nejaka temata jen proto, ze na hacku nevisi kapr ale sumec je podle me velka skoda pro tohle forum.

Autor Fit
Administrátor
#7 | Zasláno: 5 Zář 2006 15:06 | Změnil(a): Fit 
Lupic

Ano, částečně s Tebou souhlasím. Hodně jsem o tom přemýšlel, ale nakonec jsem se rozhodl pro toto, možná trochu razantní řešení - omezit celé fórum jen na kaprařinu. Zkusím Ti to nějak odůvodnit. Obecných diskusních fór o rybaření je na českém netu dost, např. mrk.cz, chytej.cz či třeba rybareni.com.

Rozhodl jsem se prostě jít trochu jinou cestou než ostatní. Ono už mnou zvolený název webu lovkapra.com by měl ukazovat na to, že je tento celý web úzce specializován na lov kapra (kaprařinu obecně). Nově příchozí návštěvník by potom mohl být uveden v omyl, kdyby se tu řešila třeba přívlač.

Samozřejmě místa by tu bylo dost i pro jiné zaměření, ale když už je to jednou Kaprařské fórum, tak by se tu měla řešit podle mého názoru jenom kaprařina a věci s ní spojené. Jak už jsem psal, pro ostatní témata tu jsou jiné ryb. servery, na které chodí určitě více rybářů s jiným cílovým zaměřením. Na obsah webu asi těžko nalákám např. muškaře atd...

Autor basnak
Člen
#8 | Zasláno: 5 Zář 2006 17:41 
Tak to blbost není.Toto fórum je zaměřeno pouze na kaprařinu a ne pro jiné účely, když se ti to nelíbí, tak si klidně povídej na MRK nebo někde jinde - tam ti na to možná někdo odpoví!
Takových web. stránek máš málo co se zaměřují jen na jednu rybařinu, ale jinak nic ve zlém

Autor Lupic
Návštěvník
#9 | Zasláno: 8 Zář 2006 15:33 
To Fit,
jo, to je pochopitelne.Zalezi jen na tom,co preferujes,jestli vetsi ruch na foru nebo to omezeni tematu.Ja osobne jsem rad,ze takovyhle web funguje a libi se mi,proto sem taky chodim.Jen jsem se v prvni chvili zarazil,jak jsi psal, ze je tu sumcarina proti pravidlum fora.

To Basnak,
Ty ses nejakej vzdelanej:-)

Autor Fit
Administrátor
#10 | Zasláno: 8 Zář 2006 19:35 
Lupic:

Raději budu preferovat menší ruch na fóru, než aby se tady z toho stal maglajs všech rybolovných stylů. Pokud to tady totiž budu chtít udržet na kvalitní úrovni i do budoucna a aby to bylo jen pro kapraře (jako je celý tento web), tak to musím omezit jen na kaprařinu...

Autor basnak
Člen
#11 | Zasláno: 10 Zář 2006 14:00 
lupic:
Bez komentáře! :)

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 Chytání s podvodním splávkem.
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑