Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

rybářský řád

Autor novas32
Návštěvník
#1 | Zasláno: 27 Lis 2006 09:03 
je rybářský řád platný ve stejném znění pro všechny organizace? tuším, že se místně mohou lišit např. minimální lovné míry ryb, týká se to ještě dalších věcí? v případě, že ano, kde tyto úpravy seženu? na jednotlivých místních organizacích? díky za odpověď

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 27 Lis 2006 18:33 
Ahoj,
termín Rybářský řád už je nějakou dobu neplatný (není to ale zase tak důležité). Jmenuje se to myslím Bližší podmínky výkonu rybářského práva, opravdu strašný název.

Jinak když si vyřídíš lístek, tak by jsi měl také dostat společně s lístkem takovou průvodní vyhlášku, kde je seznam všech svazových revírů. Pokud je na nějakém revíru stanoveno jinak než v Bližších podmínkách..., tak to je uvedeno právě v této vyhlášce. Většinou to jsou věci ohledně míry ryb, zákazu zavážení, hájení určitého úseku a další věci, které mě zrovna nenapadají.

Takže základ je podívat se do té knížečky, kterou každý dostane s lístkem a tam už jsou veškeré info o revíru. Pokud tam je jen revír uveden, tak samozřejmě platí normální všeobecné pravidla.

Autor rrruzek
Návštěvník
#3 | Zasláno: 7 Pro 2006 12:38 
Rybářský řád platí pro všechny organizace ČRS ale bližší podmínky výkonu rybářského práva se může měnit podle územního svazu ,

Autor Šimon Vaic
Návštěvník
#4 | Zasláno: 15 Dub 2007 09:40 
prosím řeknete mi od kolika mohu chytat na dva pruty?je mi 12 a kamarád chytá na dva pruty a ještě mu není 15 let, může se chytat na dva pruty v mém věku? jestli mi někdo odpoví tak prosím na muj mail: Tatrman69@seznam.cz

Autor Anonymní
Návštěvník
#5 | Zasláno: 8 Kvě 2007 14:11 
hastrmane tatrmane ty můžeš chytat i na dva liščí ocasy

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 rybářský řád
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑