Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

boilie v sí»ce

Autor superkvak
Návštěvník
#1 | Zasláno: 20 Bře 2007 13:32 
zdravím

jak tak sedim u PC a pročítam si internetové informace co se lovu ryb týče, tak chci vyzkoušet něco co se mě v hlavě zkombinovalo ( třebas na jeden prut ). na vlasec navlíknu krmítko s hadičkou a třebas 30 g olovem, dam zarážkovou kuličku, přiváži návazec na boilis s šokovkou. Do krmítka dam nějakou vnadící směs, připevnim boilies na háček. háček položim ke krmítku a celou sestavu ( krmítko a háček ) dam do PVA sí»ky kterou naplnim kuličky co mam na háčku, sí»ku na obou stranách stáhnu PVA šnůrou a vrhnu co se dá. co vy nato????? ( použiji v případě že jdu na ryby "jen na odpoledne" bez předchozích krmení....

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 20 Bře 2007 14:59 
superkvak
ahoj, jak to tak ctu, pripada mi tam zbytecne to krmitko, pokud PVA sitku naplnis boilies, co mas pod hackem. leda bys chtel jeste zvysit sanci na prilakani kapriku. nebylo by lepsi dat pod hacek a do sitky neco, co muzes zamichat i do krmitkove smesi? treba kukurici, jak radi Fit? mozna se pletu, ale pripada mi, ze je tam smichano moc veci naraz.

Autor Fit
Administrátor
#3 | Zasláno: 20 Bře 2007 15:05 | Změnil(a): Fit 
superkvak:

No jako teorie to asi špatná není, ale mám stejný názor jako novas32. Buď krmítko nebo PVA, určitě bych to nekombinoval, protože se s tím fakt blbě nahazuje, a to vím z vlastní zkušenosti. Boilies kuličky můžeš vmáčknout do krmítka společně s krmítkovou směsí..., doporučuji některé kuličky napůlit nebo nadrtit...

Nebo dej normálně jenom olovo a boiles dej do PVA, tady se velmi hodí třeba pelety, které se dříve rozpustí a lépe lákají kapry než boilies.

A ještě bych rád něco napsal k tomu, co jsi napsal ty: a vrhnu co se dá. co vy nato?????

Líbí se mi názory některých lidí, kteří si myslí, že když nahodí co nejdál od břehu, tak tím chytí úměrně většího kapra :-). Rozhodně to není pravda. Snaž se nahazovat tam, kde si myslíš, že ti kapři jsou. To je mnody třeba 2 m od břehu :-).

Autor superkvak
Návštěvník
#4 | Zasláno: 20 Bře 2007 18:02 
díky,rád si nechám poradit..

krmítko tam mam z důvodu toho, že je mě ( teoreticky ) jedno jestli jen olovo bez užitku nebo krmítko do kterého něco dam, je to těžké, tudíž mam lehčí olovo ( nadrtit a půlit kuličky se mě tam zamlouvá a pelety ještě víc) a celé to zamotam do PVA sí»ky

co se týče hodů, tak věřim že se stím špatně nahazuje, a nemyslim si že čím dál tím lít, to jsem už poučen....

Autor Fit
Administrátor
#5 | Zasláno: 20 Bře 2007 18:30 
superkvak:

Jo, tak jasný. Ok, já to napsal i pro ostatní. To krmítko samozřejmě použít můžeš. Bacha hlavně, aby jsi potom nezlomil prut. Když je krmítková směs mokrá, tak to potom docela dost váží a pokud hodíš švihem, tak může prasknout i kvalitní prut. Jinak na krátké vycházky je to takto asi nejlepší, protože hodit jenom někam samotnou kuličku bez návnady nemá moc velký efekt.

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 boilie v sí»ce
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑