Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

Jak chytat kapry na přehradách

Autor Lukáš Ručka
Návštěvník
#1 | Zasláno: 15 Dub 2007 15:31 
Ahoj chytal jsem na Slezské Hartě asi oncem dubna, bylo teplo ,ale ryby nebraly. Zkoušel jsem snad vše, od medovek až po scopexové boilie, ale ani »uk. A ještě jsem 2x urval. Neznáte nějaký návod jak chytat na přehradách kapry?

Předem děkuji za odpověď.

Autor novas32
Návštěvník
#2 | Zasláno: 15 Dub 2007 16:14 
Lukáš Ručka
mrkni sem, treba ti to k necemu bude.
http://www.chytej.cz/forum.php?tema=2231
http://www.chytej.cz/forum.php?tema=1950
nevim, jestlki ti jde primo o Hartu, ale vzpomel jsem si na forum na webu chytej.cz, tak jsem ti to sem dal. treba ti to k necemu bude. sam zadnou zkusenost nemam. hodne stesti na prehradach :-)

Autor basnak
Člen
#3 | Zasláno: 15 Dub 2007 16:32 
Lukáš Ručka
Zdravím!
S přehradama nemám velkou zkušenost ale myslím si že bývají těžko zdolatelné! Ryba se věčinou pohybuje ve velkých hejnech klidně i po 100ks. Tím pádem nebývají rozptýlené a je těžké je najit! Velkým pomocníkem na takovou plochu pro sportovní kapraře je kvalitní člun a echolot!

K tvé otázce: nejde napsat návod, který by byl účiný v dané době a na dané lokalitě! To prostě nejde!

JInakVoda na velké ploše se pomaleji ohřívá - tím pádem ryby vyhledávají za sluného počasí mělké vody, kde se voda otepluje rychleji, bývají to většinou nějaké zátoky, nebo "mělké vody"! Takže v první řadě bych vyhledal tuhle oblast a pak bych se začal rozmýšlet nad způsobem lovu a nástrahou! Jemným nářadím nikdy nic nepokazíš k docílení více záběrů! Nástraha? červ, jak masový, hnojní! nebo lisované rohlíček - za začátku experimentovat a pak jestli budeš mít úspěchy, tak můžeš začít experimentovat s boilie!

Autor Anonymní
Návštěvník
#4 | Zasláno: 15 Dub 2007 20:35 

Autor Skalník Jiří
Návštěvník
#5 | Zasláno: 19 Dub 2007 07:26 
Na slezské hartě kapři jdou krásně už teď,ale musíš najít místo kde je malá hloubka. Včera za tři hodiny 7kaprů největší 49cm.Jdou na rohlíkový medový boilis.

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 Jak chytat kapry na přehradách
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑