Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

vlasová metoda

Autor kaprař pavlím
Návštěvník
#1 | Zasláno: 6 Čvc 2007 12:36 
Mám dotaz který bych opravdu co nejrychleji potřeboval zodpovědět.Prosím vás pordíte mi jak do podrobna připravit vlasovou metodu mockrát děkuji.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 6 Čvc 2007 16:17 
Ahoj,
zrovna o tom píšu seriál, který si můžeš přečíst tady na webu. Tady máš článek, kde všechno začíná: Koncové návazce pro lov kaprů 1.

Nebo se můžeš podívat na videonávod, který je také tady na stránkách: Hair Rigs - video.

Jinak díval jsem se na příspěvky, které jsi psal i do jiných témat. Píšeš tam, že tě zajímá, proč má koukat špička háčku a v čem je to lepší. Je to lepší hlavně kvůli tomu, že ta ostrá špička zůstane volná a kapr, když nasaje nástrahu společně s háčkem, tak je daleko větší pravděpodobnost, že se mu ten háček zapíchne do tlamky. Ve většině případů je ten háček zapíchnutý ve spodním pysku kapra, kde pěkně drží.

A jak jsi tam psal, jestli to má cenu na krátkodobé vycházky, tak samozřejmě má. Pokud chceš chytat jenom kapry, tak je to vynikající způsob. Pokud začínáš, doporučuji ti začít na kukukuřici a chytat tímto způsobem: S krmítkem na kapry.

Jinak zítra odjíždím na dovolenou, takže ti tu nebudu odpovídat, kdyby jsi sem něco psal... Zatím a přeju hodně úspěchu, určitě se toho neboj...

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 vlasová metoda
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑