Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

zajkalená voda

Autor Premohi
Návštěvník
#1 | Zasláno: 12 Srp 2007 13:43 
chtel jsem se zeptat jak moc ovlivnuje rybareni zakalena voda?

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 12 Srp 2007 14:08 
Premohi:

Ahoj,
no to asi většinou záleží na lokalitě. Z vlastní zkušenosti ale vím, že třeba na řekách je to docela příznivá věc. Zakalená voda s sebou nese spoustu živin a živočichů, které jsou pro ryby zajímavé. Nejraději vždy chvíli počkám, než opadne ten největší proud a pak jdu na ryby. Většinou je to tak druhý den, kdy už na vodě neplavou trávy, dřevo a jiné nečistoty. Většinou to dobře bere, jenom větší proud ztěžuje rybolov.

Autor Premohi
Návštěvník
#3 | Zasláno: 12 Srp 2007 16:29 
Moc dík za radu.Ja vetsinou chytam na polozenou (srkacku) a chtel jsem se jeste zeptat, kdyz je voda kalna a ryby hure vidi jestli tu navnadu spozorujou.Diky Premohi

Autor Fit
Administrátor
#4 | Zasláno: 12 Srp 2007 17:13 
Ahoj,
na tom vůbec nezáleží. Kapři se stejně orientují hlavně čichem. Nemají tolik vyvinuté oči. Pokud používáš krmítkovou směs, tak to ti kapři najdou úplně krásně.

Co se ale týká té srkačky, tak tu bych ti moc nedoporučoval, protože to není šetrné k rybám. Když už srkačku, tak alespoň něco na tento způsob: Bezpečnější srkačka 2. Ale úplně nejlepší montáž s krmítkem (dle mého názoru) je tato: S krmítkem na kapry.

Mě osobně se nejvíce osvědčila tato sestava viz. obrázek. Nachytal jsem na ní už stovky kaprů...

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 zajkalená voda
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑