Kaprařské fórum
LovKapra.com   
 | Hlavní stránka | Reagovat | Hledat | Statistika | Manuál |
Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /  

jen na boilis nebo na srkacku

Autor Plundr
Návštěvník
#1 | Zasláno: 20 Srp 2007 22:38 
Do tedka jsem chytal na srkacku, ale kapri na to bohuzel nejak moc hold nejdou, spise bily.Rozhoduju se tedy chytat na boilis se zavazim.Bojim se ze na to nic nechytnu, protoze tam neni vnadici smes jako v krmitku.Vnadit se mi nechce.

Autor Fit
Administrátor
#2 | Zasláno: 20 Srp 2007 23:32 
Plundr:

Ahoj,
pokud trváš na tom, že nechceš vnadit, doporučuji ti použít alespoň nějaký PVA materiál, například punčochu, pásku nebo šňůrku. Samotné boilie bez krmení je pro kapry jako hledat jehlu v kupce sena, musíš prostě chytat tak nějak na náhodu a nahazovat/zavážet do těch míst, kde se kapři zdržují nebo tudy proplouvají = pak můžeš krmit jenom minimálně nebo klidně vůbec.

Na samotnou kuličku jsem nikdy nic nechytil (bez předchozího krmení). Když jsem použil alespoň PVA, občas se mi kapra povedlo chytit...

Další možností je použít krmítko se šrotem + boilies...

Autor IvoH
Návštěvník
#3 | Zasláno: 23 Srp 2007 21:59 
Vůbec bych se nebál chytat i na jednu kuličku.Měl jsem i případy,kdy jsem měl místo zakrmené celkem dost a na něm nic.Hodil jsem jinam,kde jsem viděl že se evidentně zdržují a byl tam doslova ve vteřině.(5-10min).Nedávno se mi stalo že jsem měl záběr na jednu kuličku dva krát za sebou,ale byla dobrá konstalace hvězd.Skus jedno místo zakrmit(naházej tam třeba rozmočený chleba a nahoď tam ,a potom jinde,ale aspoň s pár kuličkama PVA.Hlavně je vystopuj.Mě vždycky kamarádi hecujou:Nebuď líný!(navaž 3kuličky PVA).A vždy se to vyplatí!Dobrý lov a trpělivost přeje Ivo.

Jak na to? Kaprařské fórum / Jak na to? /
 jen na boilis nebo na srkacku
INFORMACE: Toto je stará verze kaprařského fóra, ve kterém už není možné přidávat nové příspěvky. Nové diskuze najdete na této stránce. Děkujeme za pochopení!

Ochrana osobních údajů | Tato stránka je bývalé kaprařské fórum serveru LovKapra.com. Nyní slouží pouze jako archiv a nelze do něj přispívat.

Kaprařské fórum Powered by Light Forum Script miniBB ®
 ⇑